Викликати дерматолога додому Одеса
|
|
леночкаа | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Викликати дерматолога додому Одеса Дівчата, поділіться досвідом, чи є у нас в Одесі дерматолог, який виїжджає додому? Хочу, щоб подивилася мого малого вдома, не знаю до кого звернутися, порадьте?
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Я зверталася до Дмитренко Алли Михайлівни, якраз виїжджає додому, дивиться як дітей, так і дорослих. Ми залишилися дуже задоволені!
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 3 |
Полковник
| І нам вона допомогла позбутися почервоніння під памперсами, до цього була у багатьох дерматологів, результат був тимчасовий, потім знову все поверталося.
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Відмінний лікар. Тільки завдяки їй мій псоріаз перейшов у ремісію. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Еллі | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Найкращий лікар - це Дмитренко О.М.. Залікувала екзему, яку інші лікарі діагностували хронічною. Виявилося, золотистий стафілокок провокував подразнення. Ось уже три роки нічого не турбує...
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 6 |
Майор
| Мені допомогли позбутися акне, це захворювання не давало мені спокійно жити. Не дуже здорово, коли в 23 у тебе на обличчі "м'ясо". Алла Михайлівна фахівець, який знає дерматологію "від" і "до".
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Найкращий лікар дерматолог із тих багатьох, до кого я зверталася! Візьму на себе сміливість сказати, що Алла Михайлівна стала моїм сімейним лікарем. Зверталася неодноразово і завжди результат перевершував усі очікування.
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Зверталася до Алли Михайлівни з акне, яке лікувала близько 15-и років, зокрема в кількох дерматологів без стійкого результату. За 2 місяці терапії я побачила результат, якого не було ніколи, і він зберігається і далі. При цьому лікування дуже щадне і підібране з урахуванням моїх особливостей здоров'я і способу життя.
|
|
| |
Кармелітта | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Алла Михайлівна дає дуже багато інформації про перебіг захворювання, докладно відповідає на всі запитання, видно, що лікар безперервно вивчає актуальну інформацію і призначає лікування за сучасними стандартами. Раджу звернутися.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 10 |
Майор
| Дайте, будь ласка, конкретну інформацію щодо цього лікаря?
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 11 |
Майор
| Алла Михайлівна приймає в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, за необхідності виїжджає додому, зв'язатися можете за телефонами 0679049003, 0500137361.
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дуже вдячна за рекомендації!
|
|
| |