| Вертебрологи Одеси відгуки | 
|  | 
| 
| Афігея | Повідомлення # 1 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 71 Статус: Offline | Вертебрологи Одеси відгуки 
 Потрібна консультація вертебролога. Підкажіть, до кого краще звернутися?
 |  |  |  |  | 
| 
| Іззі | Повідомлення # 2 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 100 Статус: Offline | Я думаю, вам потрібно звернутися до Патрашка Є.В. і Забранського В.В. Вони мене відновлювали після лікування у Танєєва Олега. |  |  |  |  | 
| 
| Самуїл | Повідомлення # 3 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 68 Статус: Offline | Я теж звертався до Катерини Вікторівни по допомогу. Спочатку я лікувався у Гек Людмили, вона поставила мені неправильний діагноз і призначила купу препаратів. |  |  |  |  | 
| 
| Джуді | Повідомлення # 4 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 109 Статус: Offline | Не раджу відвідувати Сергія Фернандеса з Одрекса, після його призначень стало гірше, поки не звернулася до Патрашка Є.В. |  |  |  |  | 
| 
| Гафі | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 73 Статус: Offline | Я вважаю, що найкращий вертебролог - це Патрашку Катерина Вікторівна. Я була у багатьох (Тагібекової Фатіми Киясівни, Скоробреха В'ячеслава Захаровича та ін.), але вилікувати мене змогла тільки Катерина Вікторівна в комплексі з сеансами у Владислава Забранського. |  |  |  |  | 
| 
| Асель | Повідомлення # 6 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 85 Статус: Offline | А мені Тагібекова Ф. К. щоразу ставила нові діагнози. За рекомендаціями знайомих звернулася до Патрашка Є.В. - чудовий лікар, усе чітко, ясно і зрозуміло. |  |  |  |  | 
| 
| рига | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 80 Статус: Offline | Мені видно дуже пощастило, я одразу потрапила до Патрашка О.В. - хороший кваліфікований лікар, а найголовніше її лікування допомагає. |  |  |  |  | 
| 
| Грейс | Повідомлення # 8 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 126 Статус: Offline | Хто був у Катерини Вікторівни, залиште її номер телефону? |  |  |  |  | 
| 
| Іззі | Повідомлення # 9 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 100 Статус: Offline | 0934815955 - особистий номер Катерини Вікторівни. |  |  |  |  | 
| 
| Патрісія | Повідомлення # 10 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 84 Статус: Offline | Якщо вам не важко, залиште ще телефон Забранського В? |  |  |  |  | 
| 
| Афігея | Повідомлення # 11 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 71 Статус: Offline | Усім дякую за поради! |  |  |  |  |