Люмос на Генуезькій відгуки
|
|
Серафимка | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Люмос на Генуезькій відгуки
Добрий вечір! Хто-небудь із вас відвідував центр корекції зору "Люмос"? Які ваші враження від послуг, наданих у цьому центрі? Можете рекомендувати цей центр?
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Серафимко, я залишилася дуже задоволена тим, як мені провели корекцію зору в центрі Люмос. Професіоналізм персоналу і якість обслуговування на вищому рівні. Раджу до них звертатися!
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я також відвідував центр "Люмос" і можу підтвердити, що вони надають широкий спектр послуг із зору. Окуляри, лінзи, обстеження, лікування - все робиться професійно та якісно.
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відвідав центр "Люмос" для придбання нових окулярів, і можу сказати, що вибір у них величезний, а консультанти допомогли підібрати оптимальний варіант. Дякую їм за професіоналізм!
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Була вражена професіоналізмом лікарів і персоналу центру "Люмос". Мені провели повне обстеження і підібрали ідеальні лінзи для моїх очей. Тепер бачу світ ясніше і яскравіше!
|
|
| |
МарьяNа | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Хочу поділитися своїм досвідом звернення до центру "Люмос". Вони не тільки пропонують широкий вибір продукції для зору, а й надають професійні медичні послуги, і діагностика в них на найвищому рівні!
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Теж зверталася в "Люмос" і залишилася задоволена. Широкий вибір лінз та окулярів, а також кваліфіковані фахівці.
|
|
| |
Znat25 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як можна записатися в центр "Люмос"? Цікавить процедура запису на консультацію.
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Якщо комусь потрібні контакти центру "Люмос", ось вони: Генуезька 1/2 і Богдана Хмельницького 1/3. Телефони для запису: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Дякую за контактні телефони та адреси центру "Люмос"! Буду обов'язково звертатися до них для отримання професійної допомоги.
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дуже вдячна центру "Люмос" за оперативне обстеження та лікування моїх очей. Фахівці проявили турботу й увагу до моїх проблем із зором. Окуляри, які мені підібрали, просто ідеально сидять.
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дуже вдячна центру "Люмос" за оперативне обстеження та лікування моїх очей. Фахівці проявили турботу й увагу до моїх проблем із зором. Окуляри, які мені підібрали, просто ідеально сидять.
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за рекомендації про центр "Люмос"! Уже записалася на прийом і чекаю з нетерпінням.
|
|
| |