| Найкращий пластичний хірург Одеси відгуки | 
|  | 
| 
| Zhanna072 | Повідомлення # 1 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 231 Статус: Offline | Найкращий пластичний хірург Одеси відгуки 
 Усім здрастуйте, підкажіть мені пластичного хірурга. Цікавлять рекомендації до хороших лікарів. Порадьте контакти і дані досвідченого лікаря на основі Вашого досвіду, а також відгуків своїх знайомих, близьких або колег.
 |  |  |  |  | 
| 
| Ростислава | Повідомлення # 2 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 149 Статус: Offline | Я готова з попередньою громадянкою заперечити, знаю хорошого фахівця Бадіона С. Ю., який точно найпрофесійніший у цій сфері. Ю., який точно найпрофесійніший у цій сфері і до нього можна приходити без остраху за своє здоров'я. |  |  |  |  | 
| 
| іррма | Повідомлення # 3 |  |  Майор Група: Користувачі Повідомлень: 93 Статус: Offline | Сергій Юрійович Бадіон - чудовий хірург із пластики. Робила операцію абдомінопластику. Сказати, що я задоволена? Я в захваті! Сергій Юрійович - найкращий хірург! |  |  |  |  | 
| 
| юджі | Повідомлення # 4 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 97 Статус: Offline | Робила операцію підтяжку грудей. Дуже рекомендую фахівця. Я в шоці від якості роботи! Сергій Юрійович - просто супер лікар, робота була складна і довга, але зробили все дуже круто! |  |  |  |  | 
| 
| Андреа | Повідомлення # 5 |  |  Лейтенант Група: Користувачі Повідомлень: 125 Статус: Offline | Сергій Юрійович професіонал! Була зроблена блефаропластика верхніх повік, дуже задоволена результатом. Якщо зважитеся робити пластику, дуже раджу звернутися до Сергія Юрійовича! |  |  |  |  | 
| 
| Margarita27 | Повідомлення # 6 |  |  Лейтенант Група: Користувачі Повідомлень: 168 Статус: Offline | Дайте пораду, як потрапити до цього лікаря? |  |  |  |  | 
| 
| Gaa14 | Повідомлення # 7 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 122 Статус: Offline | Правду сказали, що Бадіон Сергій Юрійович - найграмотніший пластичний хірург у місті, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше немає до кого звернутися. |  |  |  |  | 
| 
| Cyba | Повідомлення # 8 |  |  Лейтенант Група: Користувачі Повідомлень: 55 Статус: Offline | Дякую, за відгуки, до найграмотнішого фахівця в місті. |  |  |  |  |