| Найкращий хірург пластичний Одеса | 
|  | 
| 
| Кларисса | Повідомлення # 1 |  |  Генерал-майор Група: Користувачі Повідомлень: 423 Статус: Offline | Найкращий хірург пластичний Одеса 
 Здрастуйте! Хотілося б знати, які хірурги пластичні в Одесі найкращі з найкращих? Хотілося б дізнатися вашу думку про таких фахівців.
 |  |  |  |  | 
| 
| КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |  |  Генерал-майор Група: Користувачі Повідомлень: 428 Статус: Offline | Я була у багатьох, але знайти не вийшло досвідченого фахівця. У разі, якщо ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг вирішити проблему, порекомендуйте. |  |  |  |  | 
| 
| ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |  |  Генерал-майор Група: Користувачі Повідомлень: 426 Статус: Offline | Корисно бути в курсі, які медики в реальності найграмотніші, а то я вже давно в пошуку і мої оцінки не задовільні. |  |  |  |  | 
| 
| Дорофея | Повідомлення # 4 |  |  Майор Група: Користувачі Повідомлень: 158 Статус: Offline | Хочу висловити заперечення з вищеназваним учасником, лікувалася, у нас є такий лікар, який на 100% найкваліфікованіший у цій сфері, і я можу його радити, це - пластичний хірург найвищої спеціалізації Ленік Руслан. |  |  |  |  | 
| 
| Найда | Повідомлення # 5 |  |  Лейтенант Група: Користувачі Повідомлень: 113 Статус: Offline | Загалом хочу відзначити швидку реабілітацію і без ускладнень. Через місяць після операції я вже точно щосили насолоджувалася результатом! Тепер я володарка прекрасних грудей! |  |  |  |  | 
| 
| Домна | Повідомлення # 6 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 120 Статус: Offline | Завдяки Руслану Григоровичу, я тепер бачу себе в дзеркалі абсолютно по-новому. Його операція ліпосакції перетворила мою фігуру, і я знову почуваюся чудово. |  |  |  |  | 
| 
| Каркуша | Повідомлення # 7 |  |  Генерал-майор Група: Користувачі Повідомлень: 424 Статус: Offline | Премногошановні відвідувачі сайту, звернув на себе увагу цей лікар, можете дати контакти про цього фахівця? |  |  |  |  | 
| 
| Кая | Повідомлення # 8 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 209 Статус: Offline | Справді сказали, що Ленік Руслан найграмотніший лікар у місті, знаю на власному досвіді. У цій спеціалізації, крім неї, більше ні до кого піти. |  |  |  |  |