| Реклама | 
|  | 
| 
| Віоліна | Повідомлення # 1 |  |  Лейтенант Група: Користувачі Повідомлень: 56 Статус: Offline | Здрастуйте. Мій знайомий займається програмуванням, і я його попросила робити мені свій сайт для роботи. Але його оптимізацією у нього немає часу займатися, тому я вирішила його розкрутити, за допомогою контекстної реклами. Підкажіть, хто цим займається? |  |  |  |  | 
| 
| Мишаня | Повідомлення # 2 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 4 Статус: Offline | Реклама - це двигун торгівлі. Хоча на неї потрібні деякі витрати, але тим самим ви збільшуєте свої шанси просунути свій бізнес у розвитку. |  |  |  |  | 
| 
| Шварц | Повідомлення # 3 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 36 Статус: Offline | Якщо ваш знайомий не може завершити розпочату справу до кінця, то пошукайте іншого фахівця, який займеться просуванням і оптимізацією. Адже якщо цього не зробити, то сенс було взагалі створювати тоді свій сайт.
 |  |  |  |  | 
| 
| Юшкін | Повідомлення # 4 |  |  Лейтенант Група: Користувачі Повідомлень: 46 Статус: Offline | Оптимізація і просування сайту мають важливе значення для його розкрутки, і в ситуації, що склалася, ви правильно вирішили знайти фахівця, який вам допоможе зробити контекстну рекламу. В Одесі досить багато компаній, які займаються просуванням. |  |  |  |  | 
| 
| Busia | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 14 Статус: Offline | Контекстна реклама дає хороші результати, якщо налаштовує профі. Скільки я не пробував, вихлопу 0. Але крім контексту важливо не забувати про те, що посилання все ще працюють. Уже понад 6 місяців співпрацюю з Лінкс Стрім, замовляю пакети посилань під тематику links-stream.pro, вони ж мені, до речі, порадили спеца, який займається контекстом. Якщо потрібно, то можу скинути контакти. |  |  |  |  |