Залевська Ірина Олександрівна Одеса відгуки
|
|
Alexxandra | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Залевська Ірина Олександрівна Одеса відгуки
Добрий день! У мене хронічний гепатит, була у багатьох лікарів в Одесі, допомоги від них я не отримала. Зараз рекомендують Залевську Ірину, хто у неї лікувався з подібними захворюваннями, що можете сказати?
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Відмінний грамотний і чуйний фахівець, яка вникає в кожне слово, проблему, з якою ти звертаєшся. Вона не тільки підкаже, допоможе, вислухає, а й допоможе. Ірина Олександрівна - небайдужий і грамотний фахівець і просто чудова людина з великої літери! Це така рідкість у наш нелегкий час!
|
|
| |
Ромія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене хронічний гастрит, панкреатит, дискінезія жовчного міхура і проблеми з кишечником. Лікувалася довго в багатьох лікарів, призначали купу ліків, які не допомагають. Мене врятувала лікарка Залевська, вона не призначила купу різних пігулок, а призначила конкретно кілька ліків і одразу визначила всі причини, якісь одні одразу не підійшли, вона замінила. І це лікар, який мені реально допоміг.
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Грамотна, уважна до пацієнтів, усе вислухала, призначила потрібні аналізи, одразу видно, що лікар - професіонал у своїй справі, усім рекомендую...
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Кваліфікований фахівець у своєму напрямку гастроентерології. Найдобріша людина. Чудовий лікар. Завжди вислухає всі наші болячки. Усе докладно пояснить, відповість на всі запитання. Призначить потрібне лікування і ліки. Підкаже щодо харчування, яке нам найбільше підходить для нашого способу життя.
|
|
| |
Вікентій | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чудовий лікар! Грамотний професіонал, для кожного пацієнта індивідуальний підхід. Чуйна людина - для кожного пацієнта знаходиться добре слово, жодну скаргу не залишить без уваги.
|
|
| |
Svyatoslava000 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Ірина Олександрівна справила на мене дуже гарне враження, я задоволений її рекомендаціями, а головне - вона допомогла мені впоратися з тією проблемою, з якою я прийшов на прийом. Але ж до неї я був у 2 гастроентерологів, і безрезультатно!
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Звернулася до Ірини Залевської за порадою знайомих, які раніше проходили в неї лікування. Дуже задоволена результатом відвідування саме цієї лікарки. Дисбактеріоз, який багато часу не піддавався лікуванню, завдяки Ірині Олександрівні, більше мене не турбує. Лікарка дуже детально і в доступній формі пояснила причини виникнення хвороби та призначила і провела ефективне лікування.
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Були проблеми зі шлунком. Часто болів живіт, постійно погане самопочуття. Знайомі порадили звернутися до Залевської І.А. Вона швидко знайшла проблему. Буквально за місяць мій стан покращився! Проблему вирішено!
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Через проблеми зі шлунком шукала гастроентеролога. Звернулася до Залевської. Прийшла на прийом, призначили лікування. Можу сказати, що так, це ефективно. Призначене лікування принесло результати. Відмінний фахівець і хороша людина.
|
|
| |
Ноябрина | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дуже хочу записатися до Ірини Олександрівни, поділіться інформацією.
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Звертайтеся - особистий телефон - 0687958672, приймає Ірина Олександрівна на Малиновського 61 у Святій Катерині.
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ірина Олександрівна підбадьорює і налаштовує на краще, відчуваються досвід роботи лікаря і бажання допомогти.
|
|
| |