Хороші ендокринологи Одеса
|
|
Dora21 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші ендокринологи Одеса
Почали сильно випадати волосся, знайома каже потрібно проконсультуватися з ендокринологом. Можете підказати хорошого фахівця з цього профілю.
|
|
| |
Агнія | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Думаю, вам потрібно проконсультуватися з Догоновою Марією Володимирівною, дуже тямущий фахівець.
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 3 |
Сержант
| При відвідуванні інших ендокринологів довго не могли встановити правильний діагноз і призначити правильне лікування. Після візиту до Марії Володимирівни я зрозуміла свій стан, мені були роз'яснені мої симптоми, аналізи. Лікарю не склало труднощів встановити правильний діагноз, призначити адекватне лікування. На сьогоднішній день мені стало значно краще. Рекомендую звертатися тільки до професіоналів, таких як Марія Догонова.
|
|
| |
Kiskis | Повідомлення # 4 |
Майор
| Найчудовіший ендокринолог міста! Дуже уважна, коректна, доброзичлива, сумлінно збирає відомості про захворювання, ретельно роз'яснює всі вимоги до дієти, режиму та лікування.
|
|
| |
Znat25 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ендокринолог Догонова єдина, хто зміг адекватно розібратися в моєму діагнозі і підібрати хороше лікування, яке працює мені на благо. Я глибоко вдячна Марії Володимирівні за діагностику, лікування.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Марія Володимирівна найкращий ендокринолог. Мені є з чим порівняти, тому впевнено про це й заявляю. Річ у тім, що після народження дитини сильно набрала у вазі. Пробувала дієти, намагалася харчуватися правильно, але вага не зникала, а тут ще мені препарати неправильно призначили, на додачу до зайвої ваги з'явилися побічні ефекти у вигляді тиску і задишки. Я звернулася до Догонової і вона мені допомогла. Скасувала препарати, які приймала раніше, прописала зовсім інші і в харчуванні поставила суворі рамки. Справа йде потихеньку, повільно, але вірно втрачаю кілограми. І самопочуття прийшло в норму. Ось це результат.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я була у Марії Володимирівни з проблемою щитоподібної залози. Призначене лікарем обстеження і лікування виявилося своєчасним і ефективним. Увага, доброта, володіння сучасною методикою лікування, компетентність - все це притаманне цьому лікарю.
|
|
| |
Gloria09 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цікавлять контакти Марії Догонової, може хтось поділитися.
|
|
| |
Znat25 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Особистого номера у мене немає, Марія Володимирівна приймає в клініці "Лікаріум" - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Відмінний лікар. Професіонал своєї справи, це дуже важливо. Все розкладає по поличках, але і не сюсюкається.
|
|
| |
Джозеф | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете підказати вартість прийому?
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Прийом коштує 600 грн, але лікарка просто чудова!
|
|
| |