Консультація ендокринолога Одеса
|
|
Афанасія1956 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Консультація ендокринолога Одеса
Доброго дня всім, хто цікавиться! Може хто знає хорошого ендокринолога? Може самі лікувалися або друзі знайомі? Дисбаланс щитоподібної залози й таке відчуття, що все життя проходить уві сні. Бо постійно хочеться спати і постійно моторошна апатія. І лише зрідка настають моменти просвітлення, що тривають не так довго, як хотілося б. Підкажіть хто мені може допомогти.
|
|
| |
Alikhan | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Думаю, вам варто звернутися до Догонової Марії Володимирівни, молодої, але дуже тямущої ендокринологині.
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Грамотний лікар. Уважно слухає. Все чітко пояснює. Все по справі та по суті. Рекомендую. Спостерігаюся в неї.
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Звернулася до Марії Володимирівни зі станом вічної втоми, вранці вставала вже розбита. Лікарка провела обстеження, призначила препарати, але це не особливо важливо, вразили її людяність, переживання, турбота до свого пацієнта. Я в житті не зустрічала таких лікарів у платних клініках, зазвичай вони роблять лише те, що входить у вартість прийому, але доктор Догонова робить набагато більше, ніж передбачено платним прийомом. Лікар просто шикарний!
|
|
| |
Беатріс | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Спостерігаюся у Марії Догонової, із захворюваннями щитоподібної залози. Довго "ходила" по лікарях, ніяк не могли поставити діагноз. До цього лікаря потрапила вже в досить серйозному стані. Дуже вдячна за її увагу та лікування.
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Призначене лікування Марією Догоновою дає результат. Була до неї в інших фахівців, але, потрапивши до Марії Володимирівни, зрозуміла, що вона найкращий фахівець.
|
|
| |
РозанаУВ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У Догонової М.В. спостерігаюся, і можу сказати, що кращого ендокринолога в Одесі я не зустрічала. Дуже грамотна, чуйна і ввічлива людина. Це лікар, до якого йдеш на прийом із задоволенням, знаючи, що отримаєш грамотне лікування і масу позитивних емоцій.
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дуже чуйна і чуйна людина. А як фахівець, порівняння їй немає! Завжди все уважно вивчить. Ніяких загальних слів і термінів, тільки конкретно!
|
|
| |
Maryanna5 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Довго шукала хорошого ендокринолога і, нарешті, знайшла - Марію Володимирівну Догонову. Дуже уважна і грамотна. Зауважу, що доводиться їздити з області, але лікарка того варта.
|
|
| |
kretto | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Грамотний і привітний лікар. Детально все розповідає та пояснює. Добре знається на діагностиці та не призначає непотрібних ліків. Дуже сподобалася!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 11 |
Майор
| Якщо не важко, залиште, будь ласка, контакти Марії Володимирівни.
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Залишаю - Марія Володимирівна приймає в клініці Лікаріум, контактні телефони клініки - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Короткий термін лікування. Відмінний результат. Професійний підхід. Ідеальний перебіг лікування. Діагностика - вищий клас. Рекомендую!
|
|
| |