Судинний хірург Одеса Таїрова
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Одеса Таїрова
Доброго ранку! Цікавить таке питання, які флебологи в Одесі чудові? Хотілося б дізнатися ваші погляди про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Відвідувала багатьох, але я не знайшла досвідченого лікаря. У тому разі, якщо ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б дізнатися, які світила медицини нині найпрофесійніші, а то я вже давненько в пошуку і мої оцінки не втішні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу не погодитися з вищевказаною думкою, лікувалася, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків найкваліфікованіші в цій професії, і я хочу їх порадити, це - фахівці флебологи найвищої кваліфікації Залевський Дмитро Михайлович і Михайло Олександрович Чайка.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Точно, лікувалася у Дмитра Михайловича Залевського. Можу сказати про нього, як про найграмотнішого лікаря в цій спеціалізації. Виявлений діагноз міг закінчиться на операційному столі, але за допомогою лікаря Залевського все обійшлося. Я можу його радити.
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Вірно, Дмитро Михайлович Залевський - це чудовий лікар! Я маю до нього довіру! Мабуть, на сьогоднішній момент, таких лікарів можна підсумувати на пальцях лише однієї руки за теперішній час. Найосновніші причини рекомендувати Дмитра Михайловича - це вміння, постійний потяг підвищувати кваліфікацію, отже, володіння актуальними навичками, а також повне та вичерпне оповіщення хворого.
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Зверталася до Михайла Чайки за порадою подруги. Величезна подяка йому за високий професіоналізм і ювелірну роботу. Але найголовніше - це лікар, який любить і робить свою справу. Якщо є проблеми з варикозом, звертайтеся до нього. Усім рекомендую.
|
|
| |
Абігаль | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович Чайка - блискучий, компетентний лікар, призначив грамотне лікування, яке почало функціонувати, вже найближчим часом. Дуже задоволена якістю обслуговування.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні одесити, заінтригували ці лікарі, можете дати контактні дані про цих лікарів?
|
|
| |
Кирюша748 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Даю вам відомості - Михайло Олександрович Чайка працює в МКЛ № 10 на Малиновського 61а, телефон для запису 0976447223.
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Звертайтеся - флеболог Залевський працює у 2-му хірургічному відділенні Медіна на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Істину написали, що флеболог Чайка і флеболог Залевський грамотні лікарі в Одесі, знаю на індивідуальному досвіді. У цій сфері, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую за ваші коментарі!
|
|
| |