Флеболог Одеса 6 поліклініка
|
|
Aysel | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса 6 поліклініка
Здрастуйте! У мене після пологів з'явилася важкість у ногах, напруга, нічні судоми і почали проявлятися вени. Знайомі кажуть, що це потрібно до флеболога йти. Хто відвідував лікаря такої спеціальності, порадьте до кого краще звернутися?
|
|
| |
Виноградов | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені провів операцію на правій нижній кінцівці з видалення варикозного розширення вен флеболог Чайка М.А. Він показав свій професійний підхід, грамотність, чуйність, справжній професіонал своєї справи і просто хороша людина. Раджу вам його!
|
|
| |
Єфімов | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Вени на ногах були жахливі з юності, кілька разів обколював уколами, але за деякий час з'являлися інші, боліли, мали некрасивий вигляд і хвороба прогресувала. Я звернувся до лікаря Залевського за консультацією. Він сказав, що потрібно оперувати верхні й нижні вени на обох ногах. І хвороба піде назавжди. Ну, я і зважився на операцію. Робив ендовазальну лазерну облітерацію магістральних вен на обох ногах. Результат просто чудовий, рекомендую саме цього лікаря!
|
|
| |
Губанов | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Оперувалася у лікаря Чайки з приводу варикозу на ногах. Спасибі йому за якісно виконану роботу і добре ставлення протягом усього часу, від першої консультації до виписки. Рекомендую лікаря всім!
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Навіть подумати не могла, що в мене з'явиться варикоз. Ні в кого з родини таких проблем не було. Але вагітність внесла свої корективи. Я зверталася до Дмитра Михайловича Залевського. Прекрасний лікар і людина, дуже розташовує до себе. Зробив процедуру лазерного видалення варикозу за всіма правилами, дав рекомендації щодо відновлення. Відновлення пройшло легко.
|
|
| |
Savva | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже тямущий фахівець, ввічливо спілкується на прийомі, проводить повне обстеження перш ніж поставити діагноз. Дуже задоволений вибором і зверненням до Михайла Олександровича. Лікування дуже добре допомагає і я цьому безмежно радий.
|
|
| |
Арія | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Залевський Д.М. - чудовий досвідчений флеболог. Звернувся до нього для виконання мені ЕВЛК вени підшкірної на лівій нозі. Після виконання ЕВЛК у мене зникли набряки і перестала боліти нога. Лікар був дуже уважний до моїх скарг і давав чудові рекомендації, які допомогли швидко "встати на ноги" і відновитися.
|
|
| |
Іллінський | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| До Чайки М.О. прийшов за рекомендацією близького друга. Хороший флеболог, виконав мені ЕВЛК вен правої нижньої кінцівки. Михайло Олександрович уважний і чуйний, відповідає на всі запитання, швидко справляється з проблемами і скаргами, що виникли.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Прекрасний фахівець. Дмитра Михайловича мені порекомендувала моя подруга, яка в нього оперувалася. Я звернулася до нього на прийом, бо в мене почали з'являтися варикозні вени на обох ногах. Після УЗД і консультації пройшла через процедуру ЕВЛК. Дуже задоволена отриманими результатами. У лікаря вийшло домогтися повного зникнення вен варикозних, ніяких ускладнень і проблем не помітила після виконання.
|
|
| |
АнтонБолдирєв | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Скажіть мені, якщо я хочу потрапити на прийом до лікаря Чайки, як це можна зробити?
|
|
| |
Іллінський | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Даю вам інформацію - Чайка Михайло лікує в Малиновській лікарні, контактний телефон 0976447223.
|
|
| |
Герасим | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| А я хочу потрапити на консультацію до Залевського Д.М., дуже потрібні його контакти.
|
|
| |
Арія | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Надсилаю вам контактну інформацію - Дмитро Михайлович Залевський приймає у 2-му відділенні Медіна на Пастера 9, телефони для запису 0971039911.
|
|
| |