Флеболог Одеса ЦПМСД 6
|
|
Anisya | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса ЦПМСД 6
Доброго дня всім відвідувачам! Будь ласка, порадьте, куди краще звернутися для діагностики та лікування варикозу. Може, хтось знає хорошого, перевіреного лікаря. Заздалегідь спасибі
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу порекомендувати флеболога Чайку Михайла Олександровича. Він прооперував мене і зробив операцію ЕВЛК, лазером прибрав вени на обох ногах. Після операції я не помітив жодних проблем, набряки поступово почали минати, зараз ноги не болять навіть після повноцінного робочого дня на ногах, ходжу поки що в еластичних панчохах і виконую рекомендації лікаря.
|
|
| |
Anfim | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я робила склеротерапію вен на руках у флеболога Залевського Дмитра Михайловича. Процедуру він виконував під веновізором (такий апарат, який просвічує всі вени під шкірою), тому жодної вени він не проґавив. Ефект від процедури просто чудовий. Задоволена і рекомендую лікаря.
|
|
| |
Zhiger | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Михайло Олександрович - дуже відповідальний і добродушний хірург, уважний до пацієнтів своїх. Мені він виконував лазерне видалення вен на одній нозі. Другу ногу оперувала раніше в іншому місці. Є з чим порівняти. Цього разу все зажило набагато швидше, жодних больових відчуттів у нозі не відзначала. Лікар дійсно контролював кожен нюанс і давав потрібні рекомендації. Можете сміливо довіритися цьому лікарю.
|
|
| |
Bishop | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Уважний. Досвідчений фахівець. Приходив до Залевського Д.М. на консультацію. Усім задоволений. Рекомендації допомагають, діагноз встановлений правильний, підтверджений результатами УЗД вен.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Пройшла через лазерну операцію з приводу варикозної хвороби на ногах. Можу відзначити високий професіоналізм лікаря Чайки М.А., його уважне ставлення до своїх пацієнтів як до, так і після операції. Він все дуже докладно розповідає і пояснює.
|
|
| |
Aza | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Залевський Дмитро Михайлович - прекрасний фахівець, на прийомі приділяє достатньо часу для вислуховування скарг, огляду, а головне, призначає відмінне лікування.
|
|
| |
Дубровін | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відмінний флеболог, допоміг мені позбутися судинних зірочок. Виконав мені склеротерапію, венки зникли. Не відзначив ні проблем, ні ускладнень після процедури. Дуже рекомендую Чайку Михайла - чудовий фахівець.
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дуже рада, що звернулася саме до Залевського Д.М. і саме він мене оперував. Усім рекомендую лікаря як дуже досвідченого і професійного лікаря-флеболога. Він дійсно лікар від Бога.
|
|
| |
Анікін | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Доброго дня, розкажіть як можна потрапити до Дмитра Залевського і якщо є дайте контактний телефон.
|
|
| |
Aza | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Надсилаю вам контактну інформацію - Дмитро Михайлович Залевський працює у 2-му відділенні Медінституту на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |
Дарій | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Добрий день! Мене зацікавив флеболог Чайка, як я можу до нього потрапити.
|
|
| |
Zhiger | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Даю вам інформацію - Чайка Михайло приймає в лікарні №10, телефони для запису 0976447223.
|
|
| |