Флебологи на Маршала Говорова Одеса
|
|
Шарлотта | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флебологи на Маршала Говорова Одеса
Усім привіт! Мені 33 роки, помітила, що над колінами зверху вискочили зірочки венозні й вени здулися трохи. Чи вдавалося комусь вилікувати на початковій стадії варикоз? Якщо так, то порадьте, будь ласка, лікаря в Одесі.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Моя проблема - це капіляри, судинна сіточка, борюся з цією проблемою 10 років. Мене вона дуже турбує. Я змінила багатьох флебологів, багато хто мені тільки погіршив стан вен. Звернувшись до Чайки Михайла Олександровича, я не пошкодувала, він провів ювелірну роботу з моїми ногами. Так що рекомендую!
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Вдячна лікарю Залевському Д.М., що повернув моїм ногам красу і здоров'я. На консультації він уважно оглянув мої ноги, просто і доступно пояснив, що відбувається зараз із моїм кровообігом. Розповів про способи лікування. Після консультації сумнівів не залишилося. Операція була в листопаді 2021 року. Усе було чудово. Усі маніпуляції проходили безболісно, швидко, впевнено. Рекомендую, виходячи з особистого досвіду.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Майстер своєї справи, сам по собі дуже уважний і акуратний! Усім раджу звернутися до флеболога Чайки, все розповість, пояснить, як і що робити в плані реабілітації.
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Залевський Д.М. - висококласний, уважний фахівець. Майстерно провів операцію. Результат лікування - чудовий. Дуже задоволена.
|
|
| |
Арсенія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Операція пройшла на ура, швидко, легко, безболісно і без розрізів. І сліду не залишилося від того жаху, через який я соромилася носити спідницю, не кажу вже про купальник. Чудова операція, чудовий лікар Чайка.
|
|
| |
tartanya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Оперувалася у Дмитра Михайловича з приводу варикозу лівої ноги. Результатом залишилася задоволена, шрамів дійсно немає, синці за тиждень розсмокталися. Приємний у спілкуванні та чуйний лікар, дає слушні поради щодо лікування. Минуло 2 місяці, все має чудовий вигляд. Збираюся оперувати другу ногу, тепер тільки до нього і тільки на лазер.
|
|
| |
Раміна | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дуже уважний, чуйний, добрий лікар. Чайка М.А. Відчувається професіоналізм, завжди точні діагнози, допомога, відповіді на запитання з приводу хвороби.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Д.М. Залевський - чудовий лікар. Вник у проблему. Уважно оглянув. Дохідливо все пояснив і роз'яснив. Розписав лікування. Інші лікарі в інших місцях і чверті не зробили з того, що зробив він.
|
|
| |
Вікторіан | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Здраствуйте, прочитавши ваші відгуки я зрозумів мені потрібна консультація флеболога, дайте контакти цих лікарів.
|
|
| |
tartanya | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Надаю вам інформацію - флеболог Залевський веде прийом у Медині на Пастера 9, особистий телефон 0971039911.
|
|
| |
Раміна | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Ділюся з вами відомостями - Михайло Олександрович Чайка лікує в лікарні №10, особистий телефон 0976447223.
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую всім!
|
|
| |