Флеболог Одеса ЦПМСД 11
|
|
LepsGregor | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса ЦПМСД 11
Добрий день. Почала турбувати вена на правій нозі, хочу пройти обстеження у флеболога. Можете порадити хорошого лікаря з хорошою репутацією?
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Добрий день, хочу порадити талановитого лікаря Залевського Д.М. 15 років страждала на варикоз вен, завдяки лікарю 17 квітня 2021 року було вдало проведено операцію на обох ногах. Я шалено задоволена вибором Лікаря, він розв'язав мою проблему. і вам раджу до нього звернутися.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 3 |
Майор
| Довго турбували виражені вени на ногах, вирішила звернутися до Чайки М.О. і дуже цьому рада. Лікар дуже уважний, акуратний і товариський. Зробив УЗД, все докладно розповів, озвучив дуже прийнятну ціну порівняно з іншими лікарями. Провів мені кілька сеансів склеротерапії, результат мене дуже порадував. Усім рекомендую! Професіонал своєї справи!
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Моє звернення до лікаря від Бога Дмитра Михайловича виявилося чарами. Такий результат і все всього-то за 2 місяці!
|
|
| |
Флавія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Боялася лікарів і носити шорти. Потрапила до лікаря Чайки - пройшла склеротерапію - не боюся лікарів - купила шорти!
|
|
| |
Горячева | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| З 15 років з'явилося варикозне розширення вен. У 18 вирішила звернутися до лікаря Залевського, спираючись на відгуки, і не помилилася. Я в повному захваті від результату лікування. Шалено вдячна Дмитру Михайловичу.
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Оперувалася у доктора Чайки з варикозом на ногах. Він за допомогою лазера запаяв мені вени на ногах з двох сторін, зараз мене нічого не турбує. Операція пройшла просто на 12+, без сучка без задирки. Жодних проблем і ускладнень. Усе просто супер!
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже уважний лікар Залевський. Правильно поставлений діагноз. Запропоноване лікування продуктивне. Після проведеного лікування, дуже задоволені результатом. Можу всім порадити і порекомендувати цього лікаря.
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Лікарю Чайка М.А. - супер лікарка. Руки золоті. Професіонал справжній! Завдяки Михайлу Олександровичу влітку можна буде не соромитися ходити на море. Тепер раджу цього чудового лікаря своїм знайомим і подругам, вони теж у захваті від результату. Він втілив мою мрію вилікувати вени!
|
|
| |
Karim | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати контакти цього лікаря?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Так, тримайте - Михайло Олександрович Чайка працює в лікарні №10, телефон для запису 0976447223.
|
|
| |
Krokodil1 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Дайте, будь ласка, контактні дані, а то замучив варикоз.
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Із задоволенням даю - флеболог Залевський лікує в Медині на Пастера 9, контактний телефон 0971039911.
|
|
| |