жіноча консультація 3 Одеса відгуки
|
|
Лледі | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| жіноча консультація 3 Одеса відгуки
Підкажіть, будь ласка, до якого гінеколога краще стати на облік по вагітності в жіночій консультації №3? Дуже потрібен грамотний лікар, який зможе якісно вести вагітність.
|
|
| |
Пташка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я спостерігалася у Наталії Дмитрівни Гарбузенко, і вона просто приголомшлива. Вона кандидат медичних наук і займається діагностикою, лікуванням і профілактикою різних жіночих захворювань, а також спостереженням вагітності від 4 тижнів до пологів. Я залишилася дуже задоволена.
|
|
| |
Modamo | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтверджую, що Наталя Дмитрівна - найкращий гінеколог у консультації №3. Вона веде вагітність дуже уважно і професійно. Я б теж рекомендувала звернутися до неї.
|
|
| |
Feminazi | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Повністю підтримую! Наталія Дмитрівна Гарбузенко - лікарка від Бога. Вона допомогла мені з непростою вагітністю. Дуже уважна і грамотна. Дякую їй за все!
|
|
| |
Manka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Feminazi, рекомендую Наталію Дмитрівну. У мене був негативний досвід з іншими лікарями, але як тільки я потрапила до неї, все змінилося на краще. Вона справжній професіонал у своїй справі.
|
|
| |
Feyona | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Можу також порадити Наталію Дмитрівну. Дуже грамотний фахівець. Вона вела мою вагітність, і я завжди почувалася в надійних руках. Кандидат медичних наук, що теж вселяє довіру.
|
|
| |
Анархістка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лледі, однозначно йдіть до Наталії Дмитрівни. Вона чудова лікарка, завжди уважна і професійна. Вона не тільки веде вагітність, а й займається лікуванням різних жіночих захворювань. Залишилася дуже задоволена.
|
|
| |
Лапка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Теж хочу приєднатися до рекомендацій. Наталія Дмитрівна Гарбузенко - найкращий вибір. Завдяки їй моя вагітність пройшла без проблем, хоча були певні ризики. Вона справді професіонал своєї справи.
|
|
| |
Verus | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я повністю згодна з дівчатками. Наталія Дмитрівна - просто диво-лікар. Дуже уважна і обізнана. Вела мою вагітність від початку до кінця, і я дуже вдячна їй за це.
|
|
| |
Елька | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А як можна записатися на консультацію до Наталії Дмитрівни? Дуже хочу потрапити до цього лікаря після всіх ваших відгуків.
|
|
| |
MALRBKA | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко приймає в ЖК №3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте та записуйтеся на консультацію за номером +380660081932. Удачі!
|
|
| |
лерка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую всім за рекомендації! Записалася до Наталії Дмитрівни, сподіваюся, все буде добре.
|
|
| |
Аarina | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| лерка, не пошкодуєте! Наталія Дмитрівна дійсно заслуговує на довіру. У мене завдяки їй усе пройшло чудово. Удачі вам!
|
|
| |