жіноча консультація №3 в Одесі відгуки
|
|
Ізмайлова | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| жіноча консультація №3 в Одесі відгуки
Доброго дня, дівчата! Постала необхідність вибрати гінеколога для спостереження за вагітністю в жіночій консультації №3 в Одесі. Підкажіть, будь ласка, до кого краще стати на облік? Потрібен грамотний лікар.
|
|
| |
Липка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже рекомендую Наталію Дмитрівну. Я спостерігалася у неї всю вагітність і залишилася в повному захваті. Вона кандидат медичних наук, займається діагностикою, лікуванням і профілактикою різних жіночих захворювань. Вела мою вагітність від 4 тижнів до пологів - усе пройшло чудово!
|
|
| |
Сангрія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтримаю Наталія Дмитрівна - найкращий гінеколог, з яким я зустрічалася. У неї все чітко, грамотно і по справі. Дуже уважна і чуйна, завжди відповідає на всі запитання. Професіонал своєї справи!
|
|
| |
Тутта | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя вагітність теж пройшла під чуйним наглядом Наталії Дмитрівни. Вона чудовий фахівець, справжній професіонал. Завдяки їй моя вагітність пройшла без ускладнень. Рекомендую!
|
|
| |
Юліана | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Підтверджую! Наталія Дмитрівна - чудовий лікар. Вона допомогла мені з діагностикою та лікуванням, а потім і з веденням вагітності. Дуже вдячна їй за все. До речі, вона кандидат медичних наук, що вселяє додаткову довіру.
|
|
| |
Polinkaа | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Приєднуюся до попередніх відгуків. Спостерігалася у Наталії Дмитрівни всю вагітність і залишилася дуже задоволена. Вона дійсно грамотний фахівець, турботлива й уважна. Завжди на зв'язку, що дуже важливо.
|
|
| |
Kovaleva | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мій відгук теж на користь Наталії Дмитрівни. Дуже задоволена, що вибрала саме її. Вона веде вагітність від початку до кінця, стежить за всіма показниками, дає слушні поради. Лікар з великої літери!
|
|
| |
Yoga | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Хочу також порекомендувати Наталію Дмитрівну. У неї високий рівень професіоналізму, завжди уважна до пацієнток. Спостерігалася у неї, і все пройшло чудово. Дуже вдячна за її допомогу!
|
|
| |
Elisa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, а підкажіть, як можна записатися на консультацію до Наталії Дмитрівни?
|
|
| |
Polinkaа | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Elisa, Наталія Дмитрівна Гарбузенко приймає в жіночій консультації № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію за номером +380660081932.
|
|
| |
Ланьєна | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Спостерігалася у неї, і все пройшло чудово. Вона дійсно кандидат медичних наук, грамотна, уважна і чуйна. Дуже вдячна за її турботу.
|
|
| |
funnyу | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Із задоволенням приєднуюся до рекомендацій. Звернулася до Наталії Дмитрівни, і справді, вона заслуговує на довіру. Дуже вдячна за її допомогу та підтримку. Вагітність пройшла добре завдяки їй.
|
|
| |
ViKaа | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дівчата, спасибі за рекомендації! Теж звернулася до Наталії Дмитрівни, і не пошкодувала. Вона дійсно професіонал, і я дуже вдячна за її допомогу. Усім рекомендую!
|
|
| |