Гістероскопія Одеса відгуки
|
|
ant1ka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гістероскопія Одеса відгуки
Привіт, дівчатка! Скажіть, будь ласка, до якого гінеколога краще звернутися в Одесі для проведення гістероскопії? Хочу бути впевнена, що все пройде добре.
|
|
| |
Nariko | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| ant1ka, настійно рекомендую звернутися до Колосової Олесі Василівни. Це просто дивовижна людина! Вона успішно зробила мені гістероскопію. Безмірно вдячна їй і вам раджу!
|
|
| |
Golden_Lady | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Повністю підтримую. Колосова Олеся Василівна - чудовий лікар. Спочатку вона дуже доступно роз'яснила, навіщо мені потрібна ця процедура без залякувань і тиску, надавши право вирішувати самій. Потім сама провела гістероскопію. Результатом задоволена, нічого не болить, не тягне.
|
|
| |
Mine | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дівчата, і я до неї зверталася! Олеся Василівна провела мені гістероскопію на найвищому рівні. Після видалення поліпа майже відразу завагітніла. Вона не тільки професіонал своєї справи, а й дуже душевна людина.
|
|
| |
Марино | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Можу підтвердити слова Вікторії. Олеся Василівна справді дуже уважний і компетентний лікар. Процедура пройшла безболісно, результатом дуже задоволена.
|
|
| |
lerka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна - найкращий вибір для гістероскопії. Після її консультації та процедури у мене зникли всі страхи і сумніви. Тепер раджу її всім своїм подругам.
|
|
| |
радіона | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків! Колосова Олеся Василівна - професіонал своєї справи. Дуже рада, що звернулася саме до неї. Процедура пройшла безболісно і без ускладнень.
|
|
| |
Svetla | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моя гістероскопія в Олесі Василівни пройшла просто ідеально! Дуже вдячна їй за уважне ставлення і якісну роботу. Усім раджу!
|
|
| |
Ulyana | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, якщо хочете зробити гістероскопію, звертайтеся тільки до Колосової Олесі Василівни. Це справжній професіонал і просто чудова людина. Процедура пройшла без болю і дискомфорту, результатом дуже задоволена.
|
|
| |
Dinara | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, підкажіть, як можна записатися до Олесі Василівни і де вона приймає? Хочу потрапити саме до неї після ваших відгуків.
|
|
| |
Віка-торія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Велике спасибі за відгуки та контакти! Теж збираюся звернутися до Колосової Олесі Василівни. Ваша інформація дуже допомогла.
|
|
| |
Марино | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Dinara, Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10. Її контактний телефон - 096-671-75-63. Записуйся, не пошкодуєш!
|
|
| |
ant1ka | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за рекомендації! Уже записалася на прийом до Олесі Василівни. Дуже сподіваюся, що моя гістероскопія пройде так само добре, як у вас.
|
|
| |