Зробити поліпектомію Одеса ціна
|
|
Кейла | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Зробити поліпектомію Одеса ціна
Дівчата, у мене виявили поліп у матці. Лікар сказав, що потрібно робити поліпектомію. Переживаю, до кого краще звернутися, щоб усе пройшло добре. Порадьте, будь ласка!
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Кейла, рекомендую Колосову Олесю Василівну. Вона просто диво! У мене була поліпектомія у неї торік, і все пройшло чудово. Вона дуже уважна і професійна.
|
|
| |
Звєрєва | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згодна. Колосова Олеся Василівна - найкращий гінеколог, якого я зустрічала. Вона детально пояснила, що і як відбуватиметься, і заспокоїла мене перед процедурою.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Підтримую! Колосова Олеся Василівна - чудовий лікар. Робила в неї поліпектомію і залишилася дуже задоволена результатом. Усе пройшло швидко і безболісно.
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дівчата, тільки до Колосової Олесі Василівни! Вона проводила мені поліпектомію в МКЛ № 10. Процедура зайняла не більше півгодини, а я практично нічого не відчула завдяки анестезії.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Олеся Василівна - дійсно чудовий фахівець. Після процедури я швидко відновилася і почуваюся чудово. Якщо потрібна консультація або процедура - тільки до неї!
|
|
| |
Аеліта | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дівчата, теж рекомендую Колосову Олесю Василівну. Вона проводила мені поліпектомію, і все пройшло гладко. Дуже уважна і турботлива лікарка.
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я теж хочу подякувати Колосовій Олесі Василівні. Завдяки їй моя поліпектомія пройшла успішно, і я швидко відновилася. Дуже рада, що звернулася до неї.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Колосова Олеся Василівна - найкращий вибір для поліпектомії. У мене були сильні переживання перед процедурою, але вона мене заспокоїла і все пройшло без проблем. Дуже вдячна їй!
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Дякую за рекомендації! Як можна записатися до Колосової Олесі Василівни? Де вона приймає?
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Solnyshko57, Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10. Її контактний телефон - 096-671-75-63. Записуйся, не пошкодуєш!
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Приєднуюся до позитивних відгуків про Колосову Олесю Василівну. Робила в неї поліпектомію, і все пройшло чудово. Швидко відновилася і жодних проблем.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую Олесі Василівні за її професіоналізм і турботу! Моя поліпектомія пройшла успішно, і я дуже задоволена результатом. Усім рекомендую цього лікаря.
|
|
| |