Консервативна міомектомія Одеса відгуки
|
|
Kimma | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Консервативна міомектомія Одеса відгуки
Форумчани, маю таке неприємне захворювання, як міома, і лікарі настійно рекомендують провести консервативну міомектомію. Чи можу я дізнатися, до якого лікаря краще звернутися для проведення цієї операції в Одесі?
|
|
| |
Hedina | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я теж зіткнулася з міомою і звернулася до Колосової Олесі Василівни. Вона - чудовий фахівець, який провів мені консервативну міомектомію. Рекомендую!
|
|
| |
Odita | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після довгих пошуків і консультацій я вибрала Колосову Олесю Василівну для проведення операції. Її професіоналізм і увага до деталей вселяють довіру. Операція пройшла успішно.
|
|
| |
Аллуся | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хочу порекомендувати Колосову Олесю Василівну. Вона провела мені консервативну міомектомію, і я повністю задоволена результатом. Процес відновлення був швидким і без ускладнень.
|
|
| |
Bea | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Можу з упевненістю сказати, що Колосова Олеся Василівна - найкращий вибір для консервативної міомектомії. Я була під її наглядом, і операція пройшла чудово.
|
|
| |
dapa | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Звернулася до Колосової Олесі Василівни за порадою подруги. Не пошкодувала ні на секунду. Операція пройшла успішно, і зараз я почуваюся чудово.
|
|
| |
ZUNY | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна - справжній професіонал. Мені зробили консервативну міомектомію, і тепер я можу вести повноцінне життя.
|
|
| |
ДаШШа | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я пройшла через консервативну міомектомію у Колосової Олесі Василівни і залишилася дуже задоволена. Лікар з великої літери, рекомендую!
|
|
| |
oleGey | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Якщо шукаєте фахівця для консервативної міомектомії, сміливо звертайтеся до Колосової Олесі Василівни. Вона мені дуже допомогла, і я повністю відновилася після операції.
|
|
| |
Ліззка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до Колосової Олесі Василівни і де вона приймає? Дуже хочу потрапити до неї на консультацію.
|
|
| |
ZUNY | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Олеся Колосова приймає в МКЛ № 10, її контактний телефон - 096-671-75-63.
|
|
| |
Кьяра | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Колосова Олеся Василівна - чудова лікарка. Я теж пройшла у неї через консервативну міомектомію і залишилася задоволена результатом.
|
|
| |
denisа22 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Мені порекомендували Колосову Олесю Василівну для проведення консервативної міомектомії. Операція пройшла успішно, і зараз я почуваюся значно краще. Вдячна їй за професіоналізм і підтримку.
|
|
| |