Вартість консервативної міомектомії Одеса
|
|
jennifer5557 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вартість консервативної міомектомії Одеса
Здраствуйте форумчанки! У мене нещодавно виявили міому, Підкажіть до якого лікаря в Одесі краще звернутися для проведення консервативної міомектомії.
|
|
| |
Ritaа | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я нещодавно пройшла через консервативну міомектомію і хочу поділитися своїм досвідом. Операцію проводила Колосова Олеся Василівна. Я дуже задоволена результатом. Вона справжній професіонал своєї справи. Рекомендую звернутися до неї.
|
|
| |
Unessa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Повністю згодна з попереднім відгуком. Колосова Олеся Василівна - чудовий лікар. У мене була схожа ситуація, і вона провела операцію бездоганно. Відновлення пройшло швидко і без ускладнень.
|
|
| |
Pretty | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Олеся Василівна Колосова - один із найкращих гінекологів в Одесі. Мені теж довелося зробити консервативну міомектомію, і вона зробила все на вищому рівні. Дуже уважний і турботливий лікар.
|
|
| |
Ніка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Проходила консервативну міомектомію у Колосової О.В. минулого року. Усе пройшло гладко, і я швидко відновилася. Можу тільки позитивно відгукнутися про неї. Якщо вам потрібно пройти цю процедуру, сміливо звертайтеся до неї.
|
|
| |
Natali6a | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Моя сестра оперувалася у Колосової Олесі Василівни. Операція пройшла успішно, і вона дуже задоволена результатом. Професійний підхід і турбота про пацієнтів - це про неї. Рекомендую!
|
|
| |
Darina1 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені теж довелося пройти через консервативну міомектомію, і я вибрала Колосову Олесю Василівну за рекомендаціями. Операція пройшла успішно, і я швидко пішла на поправку. Дуже вдячна їй за все.
|
|
| |
АмеJlи | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Нещодавно завершила курс лікування у Колосової О.В. після консервативної міомектомії. Можу з упевненістю сказати, що вона - один із найкращих гінекологів у нашому місті. Дуже компетентна й уважна.
|
|
| |
МашаМарія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна записатися на прийом до Колосової Олесі Василівни і де вона приймає?
|
|
| |
Unessa | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10. Її контактний телефон - 096-671-75-63. Відмінний фахівець, і я всім рекомендую її.
|
|
| |
Орігамі | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Зверталася до Колосової Олесі Василівни з проблемою міоми. Провела операцію професійно, без ускладнень. Дуже вдячна їй за допомогу і підтримку. Сміливо можу рекомендувати.
|
|
| |
Юлко | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Пройшла через консервативну міомектомію у Колосової О.В. і хочу сказати, що вона чудовий лікар. Весь процес від першої консультації до повного відновлення пройшов ідеально. Усім раджу.
|
|
| |
Baidaly | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна - справжній професіонал. У мене були великі побоювання перед операцією, але вона вселила впевненість і все пройшло відмінно. Вдячна їй за турботу і професіоналізм.
|
|
| |