Видалення кісти яєчника Одеса відгуки
|
|
35Diana | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Видалення кісти яєчника Одеса відгуки
Дівчатка, здраствуйте! У мене виявили кісту, я дуже налякана і не знаю, що робити. Мій гінеколог пояснив, що кіста може збільшуватися в розмірах і викликати больові відчуття, а також впливати на функції яєчника, тому було ухвалено рішення про необхідність операції. Порадьте, будь ласка, хорошого лікаря в Одесі, хто спеціалізується на таких операціях!
|
|
| |
EkaterinaEcl | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| 35Diana, я від щирого серця рекомендую тобі звернутися до Колосової Олесі Василівни. Вона просто чудовий лікар і фахівець у своїй галузі! У мене була схожа ситуація, і вона провела операцію просто ідеально.
|
|
| |
Inessa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Повністю підтримую! Колосова Олеся Василівна - це лікар від Бога! Вона не тільки чудовий хірург, а й дуже уважна і турботлива людина. Вона завжди знайде час, щоб відповісти на всі питання і заспокоїти пацієнта.
|
|
| |
NNina | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж оперувалася у Колосової О.В. і залишилася дуже задоволена результатом. Операція пройшла швидко і безболісно, а відновлення було легким і швидким.
|
|
| |
OksanaО | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дівчата, приєднуюся до ваших рекомендацій! Колосова Олеся Василівна - це дійсно найкращий лікар для видалення кісти яєчника в Одесі. Вона дуже професійна, досвідчена й уважна до своїх пацієнтів.
|
|
| |
Sophia | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені теж робили операцію з видалення кісти яєчника, і я дуже вдячна Олесі Василівні за її золоті руки і добре серце. Вона повернула мені здоров'я і радість життя!
|
|
| |
Ursula | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я довго шукала хорошого лікаря для видалення кісти яєчника і зупинила свій вибір на Колосовій О.В. Я жодного разу не пошкодувала про своє рішення! Вона - справжній професіонал своєї справи!
|
|
| |
YanaYo | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна - це не просто лікар, це ангел-охоронець для своїх пацієнтів! Вона завжди підтримає і допоможе у важку хвилину.
|
|
| |
AliceAstral | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я безмірно вдячна Олесі Василівні за те, що вона позбавила мене кісти яєчника. Вона - справжній майстер своєї справи!
|
|
| |
Аме_лія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, підкажіть, будь ласка, як можна записатися на прийом до Олесі Василівни і де вона приймає?
|
|
| |
Ursula | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Аме_лія, Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, її контактний телефон - 096-671-75-63.
|
|
| |
Міланушка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж вдячна Олесі Василівні за її професіоналізм і турботу. Вона - найкращий лікар, якого я коли-небудь зустрічала!
|
|
| |
Аріель | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я приєднуюся до всіх позитивних відгуків про Олесю Василівну. Вона - справжній лікар від Бога!
|
|
| |