Досвідчений мануальщик в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Досвідчений мануальщик в Одесі
Доброго часу доби всім! Мені хочеться знайти грамотного мануальника. Хто стикався і вам допомогли, порадьте. Цікавить гідний лікар у цьому профілі.
|
|
| |
Dora21 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Мені теж цікаво дізнатися про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату був нульовий.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Чудово з'ясувати про фахового фахівця, який нарешті з'явився у нас у місті. За умови, якщо направите, обов'язково запишуся.
|
|
| |
Листик | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я відшукала такого супер професіонала, але він веде прийом тільки дорослих пацієнтів - це Владислав Володимирович Забранський. Чудовий майстер своєї справи, рекомендую його відвідати, він дійсно сприяє у врегулюванні ускладнень зі здоров'ям.
|
|
| |
Ждана | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Так правильно, Владислав Володимирович чудовий лікар, допоміг з порушенням постави. Дуже йому вдячна і дуже його раджу!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Звернувся до лікаря Забранського з болями в шиї. Владислав Володимирович одразу поставив діагноз - зміщення хребців у шийному відділі. За десять відвідувань мою проблему було усунуто. І я дуже вдячний. Обов'язково порекомендую всім знайомим із такою проблемою.
|
|
| |
криска | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Скориставшись власним досвідом, можу написати, що Владислав Забранський, на мій погляд, найкращий фахівець у цій галузі.
|
|
| |
Вичка | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Так, ви правильно написали Владислав Забранський винятковий лікар, який нам допоміг зі сколіозом 2 ступеня.
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Тривалий час мучили болі в спині та шиї. Раніше виписані лікування не допомагали. Звернувся до Забранського В.В. З першого сеансу прибрав гострий біль. Протягом курсу закріпили результати. Зараз болю немає, можу спокійно працювати. Візитом до лікаря задоволений, шкодую, що раніше не звернувся до нього. Лікаря рекомендую.
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Професіонал з великої літери, дуже комфортно на прийомі. Розглядає всю історію хвороби, а не тільки поточний момент. Зробили 10 сеансів мануальної терапії. У разі чого, тепер тільки до Владислава Володимировича.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Громадяни Одеси! Хочу звернутися до Забранського Владислава, можете написати його контактні дані.
|
|
| |
Огнеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Беріть інформацію - Владислав Забранський приймає за адресою Б. Хмельницького 49, контактні телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Можу підтвердити, що Забранський Владислав Володимирович найрозумніший лікар у нас у місті.
|
|
| |