Найкращі одеські мануальні терапевти
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі одеські мануальні терапевти
Всіх вітаю! Ми шукаємо хорошого мануального терапевта. Хто стикався і вам надали допомогу, порадьте. Хочеться дізнатися про фахівця, який саме лікує, а не викачує гроші.
|
|
| |
Dora21 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Мені також цікаво розвідати про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не отримала.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Цікаво почути про тямущого фахівця, який тепер з'явився у нас у місті. У тому разі, якщо направите, обов'язково сходжу.
|
|
| |
Листик | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я зустріла такого супер професіонала, але він приймає тільки дорослих пацієнтів - це Владислав Володимирович Забранський. Чудовий професіонал своєї справи, раджу його відвідати, він справді допомагає у вирішенні проблем із самопочуттям.
|
|
| |
Ждана | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Так знаю, Владислав Володимирович шикарний лікар, допоміг із шийним остеохондрозом. Дуже йому вдячна і теж його раджу!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Звернулася з болем у попереку, періодично страждаю від загострень, що навіть нахилитися немає можливості. Дві грижі в поперековому відділі. Уже після першої процедури я пішла людиною без болю і з приголомшливою легкістю в тілі. Після курсу сеансів мануальної терапії - затискачі в м'язах пішли, біль повністю усунувся! Дуже рекомендую Владислава Володимировича.
|
|
| |
криска | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Ґрунтуючись на індивідуальному досвіді, можу написати, що Владислав Забранський - найкращий лікуючий фахівець у цій спеціалізації.
|
|
| |
Вичка | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Так, ви правильно сказали: Владислав Забранський винятковий лікар, який нам допоміг розв'язати проблему з сильними болями в попереку.
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Прийшла з болями в хребті. Доктор Забранський ретельно обстежив, зняв м'язовий спазм маніпуляції руками, після яких з першого сеансу стало набагато легше. Подальші сеанси поступово прибрали біль. Раджу!
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Ходили з чоловіком удвох. У чоловіка були проблеми з онімінням рук, а в мене - з попереком і шиєю. Обом сподобалося. Ставлення уважне. Прийом завжди в призначений час, без метушні. Під час лікування був помітний прогрес.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Хочу звернутися до Забранського Владислава Володимировича, можете написати його контакти.
|
|
| |
Огнеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Тримайте інформацію - Владислав Володимирович Забранський приймає за адресою Б. Хмельницького 49, особисті телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Можу засвідчити, Владислав Володимирович Забранський найрозумніший лікар у місті.
|
|
| |