Найкращі психологи Одеса
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі психологи Одеса Доброго вечора, відвідувачі сайту! Потрібен психолог - тривожність з усіма проявами, недовіра до людей, боязнь проявити себе, показати справжнє Я, неприйняття, агресивність і багато іншого. цікавить грамотний фахівець, бажано на вашому особистому досвіді.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У нашому місті не вийшло знайти розумного фахівця. У разі відвідувачі сайту порекомендують сходжу на прийом.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я хочу з попередньою одеситкою не погодитися, бачила тямущих лікарів Гончарову Т. С. і Козлову Я. Л., які 100% найкращі в даній сфері й до них можна приходити без страхів за своє здоров'я.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна - мудрий, добрий і грамотний фахівець, дає розгорнуті відповіді щодо ситуації. Рекомендую!
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Психолог Козлов відповів ємко і конструктивно. З плином часу підтвердилися всі слова психолога. Насправді мені ще ніхто так зрозуміло не пояснював мої ж почуття. Анітрохи не шкодую про те, що поділилася своєю проблемою.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Цей чудовий психолог напрочуд легко і швидко допомогла мені налагодити стосунки з моєю донькою! Тетяна Сергіївна швидко знайшла контакт з моєю дитиною, побачила "коріння" конфлікту і дала дійсно корисні поради. Дуже раджу!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Хочу порадити дуже хорошого психолога для дорослих - Козлова Яна Леонідовича. Пропонує різні підходи до вирішення проблеми. Раджу!
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можу підтвердити, що Гончарова Тетяна Сергіївна, молодий і тямущий фахівець. Розумний лікар!
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Форумчани! Можете підказати контакти?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 987000260.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду написали, що Гончарова Тетяна і Ян Козлов - найграмотніші фахівці в нашому місті, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Спасибі, за відгуки, до найкращих професіоналів у нашому місті.
|
|
| |