Кращі вертебрологи Одеси
|
|
Маріанна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кращі вертебрологи Одеси
Хто був на консультації у лікаря невролога-вертебролога, напишіть свої відгуки про лікарів.
|
|
| |
Івона | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Раніше б порекомендувала Скоробреха В'ячеслава Захаровича, але схоже йому пора на пенсію. Зараз він більше розводить на мануальну терапію.
|
|
| |
Сафіна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я б не радила Тагібекову Ф. К., при перших ознаках інсульту поставила зовсім інший діагноз. К., за перших ознак інсульту, поставила зовсім інший діагноз.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мої знайомі були у Патрашку О.В. Залишилися дуже задоволені, одне але до неї велика черга, вони потрапили через тиждень. Ще добре лікує мануальний терапевт-вертебролог Забранський, до нього теж потрапити не легко.
|
|
| |
Лучик | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Мій чоловік лікувався у Сергія Фернандеса з Одрекса, після його лікування стало гірше. Звернулися до Калюжної, виявляється, неправильно було поставлено діагноз. Катерина Вікторівна змогла відновити працездатність чоловіка.
|
|
| |
Августина | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я не раджу Скоробреха В'ячеслава Захаровича, провів сеанс мануальної терапії, без будь-яких досліджень.
|
|
| |
Кіма | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я все-таки раджу Патрашку О.В., з усіх тут перерахованих вона найграмотніший лікар. Варто ще відзначити сеанси Забранського, вони дуже добре відновлюють.
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можна дізнатися де приймає Катерина Патрашку?
|
|
| |
Кіма | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Невропатолог-вертебролог Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Джулі | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть номер телефону Владислава Забранського?
|
|
| |
Лучик | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Тримайте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Гална | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Знайти хорошого і грамотного лікаря рідкість у наш час. Немає розводу на гроші. Мені пощастило потрапити на прийом до Патрашка Катерини. Небайдуже ставлення до пацієнтів, все доступно і зрозуміло. Рекомендую!
|
|
| |