Найкращий акушер 7 пологового будинку Одеса
|
|
Галина1994 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий акушер 7 пологового будинку Одеса
Дівчата, порадьте грамотного акушера в сьомому пологовому будинку, а то сумніваюся і ніяк не можу вибрати.
|
|
| |
Алла758 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Подолян Олександр Ілліч - лікар чудовий!!! Побільше б таких!!! Народжувала у нього двічі, і залишилася дуже ним задоволена!
|
|
| |
АннаБерезина | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Лікар від Бога, професіонал. Без зайвого пафосу і сюсюкань, прийняв пологи відмінно. Чоловік був присутній і сказав, що йому потрібно пам'ятник за життя поставити.
|
|
| |
Яніна | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Олександр Ілліч - лікар супер! Усім лікарям лікар! Я в захваті від пологів! Залишилися тільки позитивні спогади!!! Раджу всім! Не пошкодуєте!
|
|
| |
Kasatka | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Найкращий лікар гінеколог, якого я знаю. Народжували в нього в листопаді минулого року, пологи були спільні. Народили за 3 години. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Дуже талановитий і проникливий лікар. Знає коли потрібно гаркнути, а коли підтримати, 4 кілограмового хлопчиська допомогти народити без розривів - це дорогого коштує. За другим тепер тільки до нього!
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Народила в нього двох, усе пройшло добре. Першу дитину мені вбили в першому пологовому будинку, тому є з чим порівнювати.
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Народжувала в лікаря Подоляна в серпні цього року, лікар чудовий, знає свою справу, професійно оцінює ситуацію і бореться за природні пологи до останнього. Настійно раджу!
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Дайте будь ласка контактну інформацію щодо цього лікаря?
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Олександр Ілліч приймає в пологовому будинку №7 на Космонавтів, 11б, зв'язатися з ним можна за телефонами 0960390029 0667225294.
|
|
| |
Христина | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, звертайтеся до Олександра Ілліча, краще за вас пологи не хто не прийме, повірте власному досвіду, народила в нього трьох.
|
|
| |