Хороший акушер Одеса відгуки
|
|
Ілена | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший акушер Одеса відгуки Добрий день! Цікавить акушерка, яка добре проводить операції кесарів розтин поділіться своєю думкою.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У цьому місті немає розумного фахівця. Якщо ж відвідувачі сайту підкажуть точно звернуся
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я хочу з попереднім форумчанином висловити незгоду, знаю щонайменше двох лікарів - Полюляха і Подоляна, які 100 відсотків незрівнянні в даній сфері й до кого можна рекомендувати записуватися на прийом без страху за здоров'я.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Готова запевнити, що доктор Полюлях найкраща! Кесарів зробив шикарно, шовчик ідеальний. Моїй подяці немає меж.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Готова запевнити, що акушер Подолян А.І. професіонал своєї справи, пологи були складні, але завдяки йому все склалося благополучно. Найпрофесійніший і найуважніший лікар, якщо народжувати, то тільки до нього!
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| На мою думку, акушер Подолян Олександр Ілліч - найкращий! Прокесерив чудово, без наслідків. Дуже завдячую цьому лікарю.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Мені пощастило народжувати в акушерки Полюлях Оксани Анатоліївни. Пологи пройшли дуже швидко. Народжувала другу дитину, є з чим порівнювати. Дівчатка, йдіть народжувати тільки до цього акушера, не пошкодуєте!
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Полюлях Оксана Анатоліївна, працює в пологовому будинку №5, вулиця Маршала Говорова 28, телефон 0973540073.
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, пологовий будинок №7 просп. Космонавтів, 11б, телефон 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду сказали, що акушери Подолян А. І і Полюлях О.А. - найкращі лікарі в нашому місті, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Спасибі, за рекомендації, до тямущих лікарів у нашому місті.
|
|
| |