Найкращі гінекологи 7 пологового будинку Одеса
|
|
shevchuk5 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі гінекологи 7 пологового будинку Одеса
Доброго вечора всім! Дівчата, які народжували в Одесі, підкажіть до якого акушера краще звернутися, щоб бути впевненою, що все пройде благополучно.
|
|
| |
Dora21 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Минулого року народжувала в пологовому будинку № 7 у Подоляна А.І.. Дуже сподобався лікар. Знає свою справу, справжній професіонал, добре ставиться до матусь. Завжди підбадьорює, заспокоює, докладно відповідає на питання, що цікавлять. Загалом я задоволена залишилася і вам раджу!
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Спасибі Олександру Іллічу! Він приймав мої пологи. Завдяки йому, пологи пройшли ідеально і безболісно. Він вів мене з 36 тижня, завжди тримав на контролі, на кожному прийомі все докладно пояснював. До моменту пологів все було ідеально, самі пологи пройшли відмінно, ні болю, ні травм, ні розривів і розрізів. Протягом пологів і відразу після - почувалася чудово! Малюк теж народився здоровим.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Чудова лікарка, все по справі, акуратно, швидко, чітко. Сама медик і зуміла оцінити хорошу роботу.
|
|
| |
nina75 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я знаю ще одного хорошого акушера - Полюлях Оксану Анатоліївну, щоправда, вона приймає в п'ятому пологовому будинку. Відмінний лікар! Спокійна, тактовна, народжувати у неї не страшно! Вселяє впевненість. Дуже-дуже сподобалася, тому хочу її вам порадити.
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Професіонал, ас! Народжувала в 2019 і в 2021 роках у неї. Сувора, але уважна. Без анестезії, без розривів/порізів народила з її допомогою і сина, і доньку. За третім прийду до неї, бо безумовно довіряю!
|
|
| |
Етель | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я народжувала у Полюлях Оксани і дуже задоволена. Оксана Анатоліївна - просто Бог у своїй роботі, довірилася їй повністю, зробила все як потрібно. Пологи пройшли комфортно і майже безболісно.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Здрастуйте, дайте мені, будь ласка, контакти Оксани Анатоліївни.
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Даю вам особистий телефон Оксани Анатоліївни. -0973540073.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| А мені, будь ласка, дайте контакти акушера Подоляна
|
|
| |
Dora21 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Ловіть - 0960390029, 0667225294 - Олександр Ілліч.
|
|
| |
Бєлякова | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Народжувала в Олександра Ілліча Подоляна, двічі - 2017 року і 2022. Пологи і перші, і другі були складні. Відмінний лікар, професіонал. Рекомендую!
|
|
| |
АннаБерезина | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Полюлях Оксана Анатоліївна - найкращий фахівець і чудова людина. Кесарів розтин вона мені робила двічі. На світ, завдяки їй, з'явилися два чудових синочки. Рекомендую!
|
|
| |