Лікування сухості волосся в Одесі
|
|
Ярана | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування сухості волосся в Одесі
Добрий вечір! Я чула про Detox System від Philip Martin's і як вона діє на сухість волосся. Хто-небудь уже пробував цю систему? Чи варто її використовувати і які відгуки можете залишити? Які результати ви отримали?
|
|
| |
Фотина | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Перепробувала багато різних засобів, але Detox System від Philip Martin's - найкраща для сухого волосся. Вона очищає волосся від забруднень, які не змиваються у звичайних домашніх умовах. Детокс-система підсилює блиск і яскравість відтінку як натурального, так і фарбованого волосся, пасма стають легшими й об'ємнішими.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 3 |
Майор
| Підтверджую слова попереднього користувача. Detox System дійсно допомагає боротися з мінеральними опадами, які накопичуються на волоссі від нашої жорсткої води. Завдяки цій системі колір пасом не тьмяніє, воно стає менш жорстким і ламким.
|
|
| |
Федора | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж користуюся Detox System від Philip Martin's і дуже задоволена результатом. Частинки токсичних забруднень затримуються в кутикулі й можуть руйнувати кератин, тому волосся стає пористим і сухим. Детокс-система вирішує цю проблему на відмінно.
|
|
| |
Таяна | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ця система також добре очищає шкіру голови, видаляє ороговілі частинки і надлишки себума, що теж корисно для здоров'я волосся. Я зазвичай роблю цю процедуру в салоні FAVORI, там найкращі фахівці.
|
|
| |
Милиця | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Згодна з вами! FAVORI - чудовий салон. Там дійсно знають, як правильно використовувати Detox System від Philip Martin's.
|
|
| |
Маїна | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У FAVORI я теж робила процедуру Detox System і волосся після неї буквально ожило. Воно стало м'якшим і сильнішим, перестало бути сухим. Рекомендую!
|
|
| |
Лукія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене фарбоване волосся, і після Detox System колір став яскравішим, а волосся блискучим і об'ємним. Чудова процедура, особливо після зими, коли волосся потребує додаткового догляду.
|
|
| |
Ефімія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Детокс-система допомагає позбутися токсинів і повернути волоссю природний вигляд. Я помітила, що після цієї процедури волосся стало менше випадати і сіктися. Робила в салоні FAVORI і залишилася дуже задоволена.
|
|
| |
андрона | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хлопці, а як можна записатися в салон FAVORI? Хочу спробувати цю систему, чула багато хорошого.
|
|
| |
Федора | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Салон FAVORI знаходиться на Великій Арнаутській 1. Їхній контактний телефон - 0965172928. Рекомендую записатися заздалегідь, оскільки у них часто буває багато клієнтів.
|
|
| |
Ікра | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Зробила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI, і це справді ефективний засіб для волосся. Волосся очищається від токсинів і відновлює свій природний вигляд.
|
|
| |
Агапа | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Підтримую! Після процедури в FAVORI волосся стало сильним і перестало ламатися. Відмінний засіб, дякую форумчанам за рекомендації!
|
|
| |