Прискорити ріст волосся на голові в Одесі
|
|
girl | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Прискорити ріст волосся на голові в Одесі
Здраствуйте! Хотіла б дізнатися ваші відгуки про Detox System від Philip Martin's. Давно шукаю засіб, який допоможе зміцнити і відновити волосся. Які у вас результати? Чи варто користуватися цією системою? Заздалегідь дякую!
|
|
| |
Tilestra | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Перепробувала багато різних засобів, але Detox System від Philip Martin's - найкраща для очищення, відновлення та зміцнення волосся. Вона очищає волосся від забруднень, які не змиваються у звичайних домашніх умовах. Детокс-система підсилює блиск і яскравість відтінку як натурального, так і фарбованого волосся, пасма стають легшими й об'ємнішими. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Malenkaya | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згодна з попереднім відгуком. Detox System від Philip Martin's дійсно бореться з мінеральними опадами, які накопичуються на волоссі від нашої жорсткої води. Через них тьмяніє колір пасом, вони стають жорсткими. Після процедури волосся має набагато кращий і здоровіший вигляд.
|
|
| |
Sandra20 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ця система просто знахідка для мого волосся. Detox System від Philip Martin's очищає волосся від найдрібніших частинок токсичних атмосферних забруднень. Ці частинки затримуються в кутикулі і можуть руйнувати кератин, тому волосся стає пористим, січеться і випадає. Після процедури волосся стало гладким і блискучим.
|
|
| |
ShOCOLATKA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я роблю цю процедуру в салоні FAVORI. Detox System від Philip Martin's добре очищає шкіру голови: видаляє ороговілі частинки, надлишки себума, що теж добре для здоров'я волосся. Моє волосся після цього як новеньке, об'ємне й легке. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Yolka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Повністю підтримую! Detox System від Philip Martin's допомагає позбутися проблем, пов'язаних з мінеральними опадами і забрудненнями. Волосся стає м'яким і шовковистим. До того ж, помітила, що воно перестало випадати. Раджу всім спробувати цю систему.
|
|
| |
Nepocornaya | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Це просто порятунок для мого волосся! Detox System від Philip Martin's усуває всі забруднення і робить волосся більш здоровим. Я теж роблю цю процедуру в салоні FAVORI, у них дійсно чудові фахівці. Після процедури волосся має шикарний вигляд.
|
|
| |
Sandra | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Detox System від Philip Martin's виявилася найкращою серед усіх засобів, які я пробувала. Вона дійсно допомагає боротися із забрудненнями та мінеральними опадами. Волосся стає блискучим і сильним. Процедуру роблю в салоні FAVORI, і результат завжди на висоті.
|
|
| |
Mini_Cherry | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчатка, це найкраще, що я пробувала! Detox System від Philip Martin's повернула моєму волоссю здоровий вигляд. Пасма стали більш об'ємними, легкими і блискучими. До того ж, процедура добре очищає шкіру голови. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Talys | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Detox System від Philip Martin's допомогла мені позбутися багатьох проблем із волоссям. Найдрібніші частинки токсичних атмосферних забруднень більше не руйнують моє волосся. Пасма стали гладкими, сильними та блискучими. Робила процедуру в салоні FAVORI, дуже задоволена.
|
|
| |
ДеВо4кА | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А як можна записатися в салон FAVORI? Хочу спробувати цю процедуру.
|
|
| |
Yolka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Салон FAVORI знаходиться на Великій Арнаутській 1. Контактний телефон салону - 0965172928. Рекомендую записатися заздалегідь, оскільки у них часто багато клієнтів.
|
|
| |
koweчка | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків! Зробила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI. Волосся тепер має набагато кращий вигляд: блищить, стало міцним і перестало випадати.
|
|
| |