Профіль
|
|
Аслан | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Останні кілька років я займаюся виготовленням віконних систем. І зараз мені потрібен алюмінієвий профіль, для подальшої роботи. Хто в курсі, де зараз його вдасться придбати за доступною ціною?
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Вам підійде ось такий алюмінієвий профіль для вашого виробництва? Алюміній не вступає в реакцію з навколишнім середовищем, саме тому його і використовують для таких цілей. Конструкції з такого профілю досить прості в збірці, і при цьому вони виходять дуже герметичні. При необхідності купити його можна в будь-якій кількості, і з доставкою ніяких проблем не повинно бути
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Це дуже цікаво. Раніше у мене був постійний постачальник такого профілю. Але тепер та компанія збанкрутувала, і мені доводиться шукати нового постачальника
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Зараз це не дивно. Безліч організацій припинили свою діяльність через економічну ситуацію, що склалася. Але все ж нових постачальників знайти реально.
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Виготовлення вікон - чудове виробництво. Вони завжди затребувані. Зараз дуже багато новобудов, крім вікон ви можете так само виготовляти перила, і розсувні системи. Задумайтеся над розширенням виробництва
|
|
| |