Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поручні
Рік Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий вечір. Мені потрібні пристінні поручні. Зараз я якраз зайнятий їх пошуком. Але не можу зрозуміти які краще. Хто мені зможе порадити де їх варто краще шукати? І які саме зараз краще купити? Якщо хтось у курсі, то допоможи розібратися

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Не все так просто, як може здатися на перший погляд. Де саме ви збираєтеся їх встановлювати? У житловому будинку, або в офісі? Спершу варто визначитися з цим

Рік Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Такі поручні я хочу встановити у себе в офісі. До мене досить часто звертаються люди у віці, і деяким важко підніматися сходами. Тож цю проблему мені потрібно вирішити якнайшвидше.

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Зараз вам можуть виготовити настінні поручні будь-якого розміру на замовлення. Великим попитом користуються поручні з нержавіючої сталі За ними дуже просто доглядати, не знадобитися ніяких спеціальних мийних засобів. Нержавійка дуже міцний метал, тож вони вийдуть вельми надійні. З монтажем все досить просто

Арбузов Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
З нержавійки перила обійдуться вам дорогувато. По суті їх можна виготовити зі звичайного металу. Тільки доведеться їх періодично фарбувати. Але це не так вже й страшно. Головне щоб вони виконували свою функцію

Alilu Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Знадобиться.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: