Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вікна
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім, хто зараз тут. Я збираюся замінити вікна у своїй квартирі. Зараз хочу знайти підходящий варіант. Мені хтось підкаже, до кого варто звертатися з таким питанням в Одесі?

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
А які саме вікна ви хочете встановлювати: пластикові, або ж дерев'яні? Для початку потрібно визначитися з цим питанням. Багато хто віддає перевагу дерев'яним, оскільки вони виглядають досить ефектно

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Дерев'яні вікна мені однозначно не підходять, за ними потрібно доглядати, інакше вони з часом руйнуватимуться під впливом погоди. Та й коштують вони занадто дорого

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
В Одесі ви зможете купити металопластикові вікна Під замовлення вам можуть виготовити навіть нестандартні конструкції. Їх роблять з високоякісного профілю. На вікна надають гарантію десять років. І до того ж тільки виробник зможе вам запропонувати оптимальну ціну. Як на мене, то вигідніший варіант навряд чи вийде знайти.

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
А мені більше подобаються дерев'яні вікна. Минулого року мені виготовили їх на замовлення з дуба. Можу сказати з упевненістю, що їхня вартість повністю себе виправдовує. Вони екологічні чисті

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: