Вікна
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт усім, хто зараз тут. Я збираюся замінити вікна у своїй квартирі. Зараз хочу знайти підходящий варіант. Мені хтось підкаже, до кого варто звертатися з таким питанням в Одесі?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| А які саме вікна ви хочете встановлювати: пластикові, або ж дерев'яні? Для початку потрібно визначитися з цим питанням. Багато хто віддає перевагу дерев'яним, оскільки вони виглядають досить ефектно
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Дерев'яні вікна мені однозначно не підходять, за ними потрібно доглядати, інакше вони з часом руйнуватимуться під впливом погоди. Та й коштують вони занадто дорого
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| В Одесі ви зможете купити металопластикові вікна Під замовлення вам можуть виготовити навіть нестандартні конструкції. Їх роблять з високоякісного профілю. На вікна надають гарантію десять років. І до того ж тільки виробник зможе вам запропонувати оптимальну ціну. Як на мене, то вигідніший варіант навряд чи вийде знайти.
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А мені більше подобаються дерев'яні вікна. Минулого року мені виготовили їх на замовлення з дуба. Можу сказати з упевненістю, що їхня вартість повністю себе виправдовує. Вони екологічні чисті
|
|
| |