Потрібні гроші
|
|
Temi | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мені терміново потрібна певна сума грошей. Потреба виникла раптово і потрібно вирішити проблему. Але біда в тому, що позичати ні в кого особливо не хочеться. Але і в банку не думаю, що дадуть кредит. Часто вони відмовляють. Як вчинити?
|
|
| |
Kariel | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А чому не хочете позичати? У чому причина такої поведінки? Чи не зрозуміють навіщо вам гроші? Якось не дуже зрозуміла ситуація. Я б пішов до друзів по допомогу.
|
|
| |
Tadal | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ну а як чинити? Не хочете просити допомоги у своїх, ідіть у банк. Відмовлять в одному, ідіть в інший. І чому ви думаєте, що вам відмовлять? Є якісь причини?
|
|
| |
Thoril | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Якщо в мене є проблеми з грошима, то я йду до родичів або знайомих, щоб їх позичити. А потім завжди вчасно віддаю. Якщо я не хочу казати навіщо мені гроші, то й ніхто не питає. Просто допомагають мені. Але якщо ви не хочете ні до кого звертатись, то тільки фінансова організація для вас - банк або інша. Можна звернутися в мікрофінансову установу. Задля цього достатньо в онлайн сервісі ввести параметри вашої позики, та система сама підбере список установ, які видадуть позику на картку без відмови
|
|
| |
Чилім | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ласкаво просимо у світ термінових кредитів. Тільки тричі подумай, перш ніж лізти в це болото...
|
|
| |
GeorgIX | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Це точно, як болото. Варто один раз влізти і дуже складно вибратися.
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Це дуже спірне питання
|
|
| |
санчо | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я намагаюся жити на свої, брати то чужі, а віддавати то свої
|
|
| |
ZINAiDA758 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Якщо вам не вистачає грошей, то можливо є сенс подумати над додатковим заробітком, що скажете? Мені вдається заробляти роблячи ставки на спорт в букмекерській конторі Фаворит, ось тут можна подивитися огляд ставок в Фаворит favoritsport . Букмекерська контора Фаворит вже довгий час займає лідируючі позиції на ігровому ринку, у них високі коефіцієнти і багато позитивних відгуків від реальних гостей клубу.
|
|
| |
kalif3449 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| ЗАРАБОТАТИ!))
|
|
| |
ZINAiDA758 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Якщо у вас є фінансові проблеми, то жоден кредит їх точно не вирішить. Думаю, що питання варто вирішувати більш радикально. Наприклад, можна знайти собі варіант відповідного підробітку. Наприклад, можете спробувати заробляти на азартних іграх, мені здається, що це найпростіший і найдоступніший усім спосіб заробітку. Зараз заробляю на грі в ігрові автомати, особливо хочу відзначити слот автомат Бук оф ра, ось тут можна подивитися огляд цього ігрового автомата. Цікаво, захоплююче і заробляти виходить, що ще потрібно.
|
|
| |