Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Прикраси в моді
Martinna Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Що зараз у моді у світі ювелірних виробів? Слідкуєте за новинками або ж класику обираєте завжди?

Vannessa Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
За найостанніші новинки нічого не можу сказати. Але для мене було відкриттям прикраси зі вставками емалі, цей варіант не дуже поширений, тому мені і здалося, що це новинка.

АдаЗубцова Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Ще донедавна я була прихильницею класичного стилю. Проте сучасні ювелірні магазини пропонують таке велике розмаїття виробів нового дизайну з використанням різних матеріалів. Це я зрозуміла, коли обирала на подарунок чоловічий браслет. Тож зараз багато моделей на будь-який смак і фінансові можливості.

Markelov Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Я зазвичай дружині вибираю прикраси в такому ж стилі, як вона зазвичай носить. Новинки не ризикую купувати, раптом не догоджу їй.

Fenrizshura Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Я не завжди ношу тільки класичні прикраси із золота і дорогоцінного каміння. Іноді можу і щось простіше купити й одягнути. До того ж прості прикраси більше підходять для повсякденності. А зараз ще популярні прикраси з самоцвітами, вони мають дуже натуральний і природний вигляд. Я тут нещодавно дивилася на такі прикраси з натурального каміння Україна в магазині Firini і вже запримітила парочку браслетів і кілька кулонів, якими хотіла б поповнити свою колекцію.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: