Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Допоможіть мені визначитися
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго всім вечора. Мене цікавлять послуги гнуття листового металу. Для мене на першому місці точність згинання. Хто знає, до кого сьогодні варто звертатися з такими питаннями? Деталей потрібно виготовити багато, і всі вони мають бути симетричними

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Якщо вас цікавить згинання листового металу на замовлення, то спершу дізнайтеся всі подробиці про цю послугу: зараз для цих цілей використовую обладнання з ЧПУ, тож помилки виключені. Вам можуть зробити необхідні вироби як зі звичайної, так і з нержавіючої сталі. Максимальна довжина виготовленої деталі може бути 3000 міліметрів

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Я не думав, що точність вигину може бути 0,01 міліметр. Це просто чудово. Наявність ЧПУ все кардинально змінює для мене. Я пробував звертатися в одну компанію з цього приводу, але мені не пропонували таких умов

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Зараз це взагалі не проблема. Автоматизовані верстати можуть творити чудеса. Але ось тільки ними володіють не всі компанії. Якраз тому потрібно ознайомитися з усіма можливими варіантами, і тільки після цього вже приймати якесь остаточне рішення

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Гнуття листового металу не такий вже й складний процес. Можна самому зробити якесь пристосування для цих цілей. В інтернеті можна знайти дуже багато креслень саморобних згинальних верстатів

Kokaa Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
актуальне питання

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: