Допоможіть мені визначитися
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго всім вечора. Мене цікавлять послуги гнуття листового металу. Для мене на першому місці точність згинання. Хто знає, до кого сьогодні варто звертатися з такими питаннями? Деталей потрібно виготовити багато, і всі вони мають бути симетричними
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Якщо вас цікавить згинання листового металу на замовлення, то спершу дізнайтеся всі подробиці про цю послугу: зараз для цих цілей використовую обладнання з ЧПУ, тож помилки виключені. Вам можуть зробити необхідні вироби як зі звичайної, так і з нержавіючої сталі. Максимальна довжина виготовленої деталі може бути 3000 міліметрів
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я не думав, що точність вигину може бути 0,01 міліметр. Це просто чудово. Наявність ЧПУ все кардинально змінює для мене. Я пробував звертатися в одну компанію з цього приводу, але мені не пропонували таких умов
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Зараз це взагалі не проблема. Автоматизовані верстати можуть творити чудеса. Але ось тільки ними володіють не всі компанії. Якраз тому потрібно ознайомитися з усіма можливими варіантами, і тільки після цього вже приймати якесь остаточне рішення
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Гнуття листового металу не такий вже й складний процес. Можна самому зробити якесь пристосування для цих цілей. В інтернеті можна знайти дуже багато креслень саморобних згинальних верстатів
|
|
| |
Kokaa | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| актуальне питання
|
|
| |