Одяг для підлітка
|
|
Малина | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня. Моєму синові 13 років. Останнім часом став ретельно підбирати собі гардероб. Просить, щоб я йому купувала більш молодіжні речі. А я навіть не знаю, де такі продають. Може ви підкажете?
|
|
| |
Єгорівна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Підлітки зараз більш просунуті в плані речей. Кожен намагається завоювати увагу дівчат і друзів, купуючи собі нову річ. Брендові речі для них зараз модна фішка.
|
|
| |
Малина | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Моя дитина, мабуть, починає дорослішати.
|
|
| |
Віоліна | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Нашому синові 10, і теж уже починає перебирати речі. Звичайні речі, з ринку, він уже не хоче одягати, йому подавай тільки фірмові речі. Мені цікаво, хто його напоумив.
|
|
| |
Дрюлька | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Сучасні підлітки намагаються самовиражатися в одязі. Модний одяг, для них, як візитна картка. Поведінка підлітка і їхній прикид безпосередньо впливають на статус підлітка в компанії, тому хлопці намагаються одягатися якомога хайповіше.
|
|
| |
ANON | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Як ніхто інший я розумію всіх, хто прагне повернути чоловіка і чоловіка в сім'ю. Чомусь саме вони тільки втомлюються від сім'ї та турбот, а як же ми, дружини? Я не стала винятком... коли вкотре чоловік пішов, я зрозуміла, що не прийде більше, а коли речі забрав - точно переконалася. Ні діти, ні я, ніхто йому не потрібен був. Напевно, у хвилини відчаю, людина здатна на що завгодно. Ось я, наприклад, вирішила провести обряд, щоб повернути в сім'ю мого чоловіка. Для цієї роботи зупинилася на Аніці, ось тут дуже детально про неї написано gadalka-anika За відгуками зробила висновок, що вона гарний майстер і багатьом дівчаткам допомогла. Тільки Аніка попередила на діагностиці, що обряд спрацює тільки якщо в чоловіка залишилися почуття, цього я не знала, але ворожка заспокоїла і сказала, що шанс є. Почалася робота. Було дуже багато моментів, коли в мене відпускалися руки. Але я переступала через себе і продовжувала роботу. Через деякий час чоловік справді почав тягнутися до сім'ї, спершу до дітей проявляти інтерес, а потім - до мене. Я була настільки щаслива! Я спочатку навіть не повірила. Тепер у сім'ї панує гармонія і порядок, до ідеалу далеко, але я дотримуюся всіх підказок, які дала мені Аніка, за все це хочу сказати величезне спасибі їй! Найкращий майстер!
|
|
| |