Магазин
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня всім. Хочу порадитися. У мене свій бізнес - магазин жіночого одягу. Але зараз поруч відкрилися конкуренти - через це виручка впала. Не знаю, що робити... чи то закриватися взагалі, чи то що
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ну закриватися-то не треба, звісно. Якщо так міркувати, взагалі ніякого бізнесу відкривати не варто - завжди конкуренти будуть якоюсь мірою. Я ось що думаю - може вам зайнятися тим, що продумати асортимент? Щось поміняти, щось нове завезти.
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я так думаю, що вам треба якось залучати й утримувати своїх покупців. Влаштуйте акцію якусь, може бонуси і знижки пообіцяйте для постійних клієнтів. Думаю - результат буде
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А мені сподобалася ідея щодо розширення асортименту. Якщо крім одягу буде і взуття в магазині, то це поліпшить продажі точно. Людина йде за одним, заодно й інше бере
|
|
| |
LadySnov | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Взуття це добре, звісно, але і про основний асортимент товару - жіночий одяг не забувайте. Якщо з появою конкурентів у вас впала виручка і зменшилася кількість клієнток, значить, або якість товару у вас не відповідає їхнім очікуванням, або ви пропонуєте немодний у цьому сезоні одяг. Зараз на піку популярності різні жіночі спортивні костюми, які використовують не тільки за своїм прямим призначенням, а й як прогулянковий варіант.
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ну так, я з вами повністю згодна. Про те й ідеться, що потрібно урізноманітнити асортимент у магазині, стежити за цінами, проводити якісь акції. Тоді й виручка буде
|
|
| |
Likka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, згодна з вами щодо взуття. Просто коли йдеться про одяг, то хтось ще подумає - купувати якусь річ чи може зекономити. А ось на взутті то економити ніхто не буде. Якщо треба, то все одно куплять, тож, може, й справді варто подумати про те, щоб купити оптом жіноче взуття
|
|
| |