Де купити пуховик?
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! Я за порадою. Діліться паролями і явками - де купуєте верхній одяг? А то хочу собі пуховик купити, але щось нічого не знайшла, щоб прямо ось взагалі сподобався. Де ще подивитися?
|
|
| |
Flipper | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я восени на ринку купив та й усе. Ну а яка різниця? Що в магазині, що на ринку - одні й ті самі пуховики, на ринку тільки коштують дешевше - от і все!
|
|
| |
Rokan | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Це тільки на найнедосвідченіший погляд вони здаються схожими. А хто хоч трохи розбирається в таких речах, той одразу побачить - або нормальний якісний пуховик одягнений на людину, або, вибачте, фуфло з ринку. Тож я вважаю, що економити на таких речах не можна.
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| От знаєте, теж раніше думала, що різниці ніякої, що пуховик - він пуховик і є. Але після того, як одягла по-справжньому хороший, то зрозуміла, що більше я речі з ринку носити не хочу ніколи
|
|
| |
Dimkinsonova | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| я в інтернеті все купую
|
|
| |
Пушинка | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Купувати в інтернеті гарне рішення, там набагато дешевше, але і помилитися з розміром можна. Ось через це я віддаю перевагу шопінгу в звичайних магазинах, де кожну річ можна приміряти і помацати. Але з покупками через інтернет у мене не склалося, тому що фігура не дуже стандартна, груди великі, буває навіть у куртку вмістити їх важко.
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Мені теж дуже сподобалися пуховики тут, хочу і собі щось таке вибрати.
|
|
| |
wari2011 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ми на 7-му кілометрі купуємо.
|
|
| |