Інтернет магазин жіночого одягу
|
|
Barbara | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дівчата, порадьте інтернет-магазин, у якому є весь жіночий одяг. Не окремо сукні, не окремо блузи, футболки, светри тощо.
|
|
| |
Жоржетта | Повідомлення # 2 |
Сержант
| А яка різниця? Мене абсолютно не напружує купівля в різних інет магазинах. Навпаки, те що не сподобалося в одному магазині можна купити набагато краще в іншому.
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я взагалі не розумію як можна купувати одяг в інтернет-магазині? Мені потрібно все міряти, дивитися як він сидить, помацати матеріал. А якщо річ не підійде куплена в інтернет-магазині зв'язуватися з поверненням товару це не для моїх нервів.
|
|
| |
Луналікая | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Купівля одягу через інтернет магазин можу сказати, що у кожного з цього приводу свій пунктик у голові. І я автора розумію в цьому питанні. Мені теж зручно купувати все в одному інтернет-магазині, ніж у кількох.
|
|
| |
lottosya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я в багатьох інтернет магазинах теж купую різний одяг. Завжди консультант розповість про річ, яка мене цікавить. Наприклад, сукня йде розмір у розмір чи маломерить.
|
|
| |
Царевишна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А я згодна з думкою Жоржетти, речі, які не подобаються в одному магазині, набагато кращі за якістю і дизайном можна купити в іншому. Я, наприклад, верхній одяг купую в інтернет-магазині Raslov І, до речі, вигідно купувати будь-які речі, коли йдуть знижки, акції або розпродажі перед святами.
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Так ви ж усі виміри можете уточнити у продавця, у відомих брендів розмірні сітки в інтернеті можна знайти. А фасон я і так знаю який мені потрібен. Жодного прольоту ще не було за весь час, що я роблю замовлення в інтернеті
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я теж останнім часом перейшла на інтернет-покупки. По-перше, це дешевше, знижки часто можна знайти, розпродажі тощо. А по-друге, у мене розмір немаленький, у торгових центрах справжня проблема знайти одяг на мене. А в інтернеті з цим проблем немає, там вибір набагато більший. Barbara, ви зайдіть на сайт магазину Sazawear Там величезний каталог, можна в одному місці замовити все від купальника до верхнього одягу. І моделі всі модні, стильні. Я там собі на літо купувала речі, тепер світшот ще потрібен
|
|
| |