Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ТОВАРИ ТА ПОСЛУГИ В ОДЕСІ » Товари Одеси » Натуральна косметика ручної роботи (Виготовлення косметики ручної роботи)
Натуральна косметика ручної роботи
oly4ka Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго часу доби. Мене звати Ольга. Займаюся виготовленням натуральної косметики ручної роботи понад 5 років. 
Асортимент дуже великий: креми, тоніки, скраби для обличчя, пінки для вмивання, маски, бальзами, термо-, зміцнювальні та зволожувальні спреї для волосся, косметика для рук, догляд за ногами, антицелюлітні засоби та багато іншого.
Проводжу максимальну дезінфекцію робочого місця, допоміжного інструменту і тари. Робоча форма - шапочка, рукавички, одяг.
Виготовлення індивідуальної косметики займає від 7 до 14 днів. Не складую компоненти, терміни придатності яких у мене не менше 6 місяців на момент виготовлення косметичного виробу. 
Якщо потрібні сертифікати на всі складові в готовому продукті, надаю.

Оплата здійснюється тільки післяплатою, передоплату ніколи не беру. Якщо косметика не підходить - повернення грошей.

Відправлення безкоштовних пробників (для обличчя 5 мл, для волосся 10 мл). Послуги доставки оплачує замовник.

У середньому ціна простого зволожувального крему 50 мл близько 130 грн. Основа - трав'яний або фруктовий гідролат, базова олія одна або кілька, зволожувальні активи. Консервант не парабеновий не більше 0.3%. Додається шпатель для нанесення косметики.

Склад косметичного виробу заздалегідь обговорюється із замовником, висилається електронною поштою. Обов'язково перед використанням провести тест на чутливість, завдавши косметику на внутрішній бік зап'ястя або ліктьового згину не менше ніж на 12 годин. На жаль, у наш час "розвинених технологій", шкіра охочіше сприймає всю таблицю Менделєєва, ніж екстракти та гідролати.

Термін зберігання без холодильника до 3 місяців, у холодильнику до 6 місяців.

Віддаю собі звіт у тому, що немає ефекту - немає клієнта.
 
Одеський форум » ТОВАРИ ТА ПОСЛУГИ В ОДЕСІ » Товари Одеси » Натуральна косметика ручної роботи (Виготовлення косметики ручної роботи)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: