Відгуки лабораторія Артмедіуз
|
|
Ankapulа | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки лабораторія Артмедіуз
Добрий вечір! Ситуація така: потрібно терміново здати аналізи, а куди бігти - не знаю. Подруга порадила «Артмедіуз», але я жодного разу там не була. Хтось уже звертався? Як враження? Варто туди йти?
|
|
| |
Leraа | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я в «Артмедіуз» уже 3 рази ходила, і всі 3 рази - тільки позитивні враження! Персонал ввічливий, привітний, до роботи своєї ставляться дуже відповідально. Аналізи роблять швидко і якісно, ціни цілком доступні. Однозначно рекомендую!
|
|
| |
banana | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж за «Артмедіуз»! Рік тому здавала там аналізи за призначенням лікаря, залишилася дуже задоволена. Результати були готові швидко, персонал ввічливий, у процедурному кабінеті чисто й акуратно.
|
|
| |
Devushka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хочу додати свій відгук про «Артмедіуз». Нещодавно здавала там кров на гормони. Сподобалося, що не довелося сидіти в черзі, медсестра взяла кров швидко і безболісно, а результати були готові вже наступного дня. Ціни, до речі, теж порадували - вони виявилися нижчими, ніж в інших лабораторіях, які я дивилася. Загалом, можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
Елез | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дівчата, я з вами повністю згодна! «Артмедіуз» - це просто знахідка! Здавала там аналізи не раз, завжди все на найвищому рівні. Персонал дуже уважний, на всі запитання відповідають докладно і ввічливо. Результати аналізів завжди готові вчасно, і до їхньої достовірності в мене немає жодних питань. Однозначно рекомендую всім, хто шукає хорошу лабораторію!
|
|
| |
Cheslavа | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Нещодавно здавала там аналізи перед операцією. Дуже переживала, але персонал мене заспокоїв і все зробив швидко й акуратно. Результати аналізів були готові вчасно, і операція пройшла успішно.
|
|
| |
HUHA | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| «Артмедіуз» - це, мабуть, найкраща лабораторія в місті. Здавала там аналізи собі та дитині, завжди все швидко, якісно та за доступними цінами. Персонал дуже ввічливий і професійний, до кожного пацієнта ставляться з увагою і турботою. Рекомендую всім!
|
|
| |
mayakolа | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Хочу додати, що в «Артмедіузі» можна не тільки здати аналізи, а й пройти деякі види діагностики, наприклад, УЗД. Я робила там УЗД щитоподібної залози, залишилася дуже задоволена. Лікар був дуже уважний, усе детально пояснив і відповів на всі мої запитання
|
|
| |
Psihopatka | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, а можете, будь ласка, залишити координати «Артмедіузу»?
|
|
| |
Cheslavа | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| «Артмедіуз» знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 24, каб. 7. Контактні телефони: 0 800 308 818, 048 734-93-95. Є також Viber: (068)147-49-52.
|
|
| |
Zumа0 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я теж хочу сказати спасибі за цей чат! Почитала відгуки і вирішила звернутися в «Артмедіуз». Здавала там аналізи минулого тижня, і, чесно кажучи, не пошкодувала.
|
|
| |
ККарина | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Здаю аналізи в «Артмедіузі» вже довгий час. Дуже задоволена їхнім сервісом. Результати завжди точні та вчасно.
|
|
| |
МАЛИШКАА | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Повністю підтримую всі позитивні відгуки про «Артмедіуз». Аналізи завжди точні та вчасно. Дякую форуму за хороші рекомендації!
|
|
| |