Де купити призматичні окуляри Одеса
|
|
Nino0o | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де купити призматичні окуляри Одеса
Хлопці, потрібна ваша допомога! У мене косоокість, і мені лікар сказав, що треба підбирати призматичні окуляри. Хочу знайти офтальмологічний центр в Одесі, де зможуть якісно підібрати такі окуляри і провести діагностику зору. Підкажіть, куди краще звернутися? Дуже важливо, щоб і якість оптики, і обслуговування були на висоті.
|
|
| |
Martin5 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Однозначно рекомендую офтальмологічний центр "Люмос". Я теж зіткнулася з необхідністю підбору призматичних окулярів, і там все пройшло на вищому рівні. Окуляри підібрали ідеально, вони дуже зручні, і я швидко звикла до них. "Люмос" надає повний комплекс послуг, включно з діагностикою зору, тож тут ви точно в надійних руках.
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Підтримую! Я нещодавно звернулася в "Люмос" і дуже задоволена результатом. Лікарі компетентні, приділяють багато часу кожному пацієнту. Мої призматичні окуляри, які вони мені підібрали, забезпечують чітке зображення, прибрали двоїння в очах. Усім, хто зіткнувся з такою проблемою, раджу звернутися саме сюди.
|
|
| |
Dennn7 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені теж допомогли в "Люмосі". Я раніше не могла знайти такі окуляри, які б повністю влаштовували, але після візиту в цей центр усі мої проблеми було вирішено. Призми в окулярах зробили картинку чіткою й однорідною. Якість оптики на вищому рівні, плюс офтальмологи дуже уважні та професійні.
|
|
| |
Fedorchuk | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Офтальмологічний центр "Люмос" - це просто знахідка! Співробітники дійсно знають свою справу і підходять до кожного клієнта з душею. Мої призматичні окуляри сидять ідеально, не викликають дискомфорту, хоча я боялася, що вони будуть натирати. Враження тільки позитивні, рекомендую всім!
|
|
| |
FillOlga | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Теж хочу приєднатися до позитивних відгуків. У «Люмосі» мені зробили діагностику, а потім підібрали призматичні окуляри, які виявилися просто порятунком. Тепер я бачу все чітко, не напружуюся і не страждаю від двоїння. І ціни тут цілком розумні, враховуючи якість обслуговування.
|
|
| |
Felixx | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, «Люмос» - чудовий вибір. Я довго шукала, куди звернутися з такою проблемою, і зрештою пішла за рекомендацією друзів у цей центр. Можу сказати, що не пошкодувала ні на секунду. Призматичні окуляри, які мені підібрали, просто диво! Ношу їх весь день без будь-якого дискомфорту.
|
|
| |
Helloom | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можу тільки підтвердити, що «Люмос» - це найкращий офтальмологічний центр в Одесі. Призматичні окуляри, які мені там зробили, стали справжнім порятунком. Окуляри дуже легкі та зручні, я зовсім забула про проблему двоїння. Обслуговування на висоті, лікарі все докладно пояснюють і допомагають вибрати найкраще рішення.
|
|
| |
handsomeee | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У мене схожа ситуація, і після довгих пошуків я зупинилася на «Люмосі». Не шкодую про це! Призматичні окуляри допомогли мені відновити нормальний зір, і тепер я можу насолоджуватися життям без двоїння в очах. У центрі працюють справжні професіонали, які піклуються про кожного клієнта.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Згодна з усіма вищесказаними відгуками! «Люмос» - це не просто центр, це місце, де вам дійсно допоможуть. Я носила окуляри, які підбирали в інших місцях, але тільки тут змогли зробити так, щоб я почувалася комфортно і впевнено. Призми працюють відмінно, і я нарешті можу нормально бачити.
|
|
| |
Kiwi3 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| А можете, будь ласка, підказати контактні дані центру «Люмос»? Хочу теж записатися на прийом.
|
|
| |
FillOlga | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Центр знаходиться на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Контакти: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Спасибі величезне за рекомендацію «Люмос»! Я так довго мучилася з пошуком хорошого офтальмологічного центру, і нарешті знайшла його. Окуляри, які мені там зробили, змінили моє життя! Якість просто на висоті, обслуговування приємне і професійне.
|
|
| |