Хороші склеральні лінзи для зору Одеса
|
|
IvoryIsle | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші склеральні лінзи для зору Одеса
Добрий день! Мені прописали склеральні лінзи, а я навіть не знаю, з чого почати. Підкажіть, будь ласка, в який офтальмологічний центр в Одесі краще звернутися? Хочеться, щоб і фахівці були грамотні, і лінзи якісні підібрали. Буду вдячна за будь-які поради!
|
|
| |
SapphireSculpt | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| IvoryIsle, я теж довго шукав, де підібрати склеральні лінзи. Обійшов кілька центрів, але зупинився на "Люмосі". У них і оптика відмінна, і лікарі досвідчені. Мені все докладно пояснили, підібрали лінзи ідеально. Дуже задоволений!
|
|
| |
LunaLush | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| "Люмос" - однозначно рекомендую! У мене складний випадок, кератоконус, і тільки там змогли підібрати відповідні склеральні лінзи. Лікарі - справжні професіонали, обладнання сучасне. Зір став набагато кращим!
|
|
| |
OpalOasis | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків про "Люмос". Була там на діагностиці, все зробили швидко і якісно. Лінзи підібрали з першого разу, ношу вже півроку, жодних проблем.
|
|
| |
EmmaSky | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| "Люмос" - це мережа центрів, тож зручно вибрати найближчий до дому. Я був на Генуезькій, там дуже приємна атмосфера й уважний персонал. Ціни, до речі, теж адекватні.
|
|
| |
AvaGrace | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| "Люмос" - це не тільки про лінзи. У них можна пройти повне обстеження очей, перевірити зір на сучасному обладнанні. Лікарі все пояснюють доступно, відповідають на будь-які запитання.
|
|
| |
LilyMoon | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Згоден, у "Люмосі" працюють фахівці високого рівня. Мені підібрали лінзи, які не відчуваються на очах, комфорт повний. І зір, звісно, став набагато чіткішим.
|
|
| |
SophiaBreeze | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я теж за "Люмос"! У них індивідуальний підхід до кожного пацієнта, підбирають лінзи з урахуванням усіх особливостей. І вибір оптики великий, можна знайти те, що потрібно.
|
|
| |
OliviaPearl | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| "Люмос" - це гарантія якості. Лінзи носяться довго, не викликають подразнення. І лікарі завжди на зв'язку, якщо виникають запитання.
|
|
| |
IsabellaStar | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| "Люмос" - це сучасний підхід до лікування зору. Вони використовують новітні технології, щоб підібрати оптимальний варіант корекції. Рекомендую!
|
|
| |
MiaАлиса | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Спасибі всім велике за поради! "Люмос", значить, "Люмос". А не підкажете їхні контактні дані?
|
|
| |
LilyMoon | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| "Люмос" - це кілька філій в Одесі: на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Телефони для запису: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
AmeliaSnow | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| "Люмос" - це вибір тих, хто цінує свій зір. Якість оптики на найвищому рівні, а лікарі - справжні професіонали своєї справи.
|
|
| |