Хороші окуляри для зору Одеса
|
|
AriaАлександра | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші окуляри для зору Одеса
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, де в Одесі можна підібрати якісні окуляри для зору? Хочу звернутися в офтальмологічний центр "Люмос". Хтось там підбирав окуляри? Яка якість лінз і послуг підбору? Чи є діагностика зору?
|
|
| |
ChloeСофія | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нещодавно я відвідала центр "Люмос" для підбору окулярів, і залишилася дуже задоволена! Персонал привітний і професійний, починаючи з адміністраторів і закінчуючи лікарями. Діагностика зору пройшла швидко і безболісно, з використанням сучасного обладнання. Офтальмолог детально пояснив результати і відповів на всі мої запитання. Вибір оправ і лінз просто величезний, від класичних до наймодніших. Офтальмолог допоміг вибрати ідеальні окуляри, які не тільки коригують зір, а й мають чудовий вигляд на моєму обличчі.
|
|
| |
StarryGaze | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж нещодавно був у "Люмосі" і залишився під враженням від якості обслуговування та професіоналізму лікарів. Офтальмолог дуже уважно поставився до моїх проблем із зором, провів усі необхідні тести і підібрав окуляри, які значно поліпшили моє життя. Якість лінз просто чудова - чітке зображення, відсутність відблисків і спотворень. Я дуже задоволений результатом!
|
|
| |
Ssunny | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| "Люмос" - це найкраще місце для підбору окулярів в Одесі! Я вже кілька років є їхнім клієнтом і завжди отримую відмінний сервіс. Оправи стильні та різноманітні, лінзи якісні від відомих виробників, а ціни цілком розумні. Лікарі завжди готові допомогти з вибором і дати професійну пораду.
|
|
| |
Cоtie_Girl | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я завжди боялася підбирати окуляри, бо не знала, як вибрати правильні. Але в "Люмосі" мені все детально пояснили, розповіли про різні типи лінз і допомогли підібрати ідеальні окуляри, з огляду на мої індивідуальні особливості та потреби. Тепер я бачу світ зовсім по-іншому, чітко і яскраво!
|
|
| |
Slastёna | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я дуже задоволена окулярами, які мені підібрали в "Люмосі". Вони не тільки стильні та модні, а й дуже зручні в носінні. Лінзи тонкі та легкі, не спотворюють зображення і не викликають дискомфорту навіть при тривалому використанні. Я почуваюся впевнено і комфортно в нових окулярах.
|
|
| |
Raduga | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У "Люмосі" працюють справжні професіонали своєї справи. Офтальмолог провів ретельну діагностику зору з використанням сучасного обладнання, виявив усі особливості та підібрав окуляри, які ідеально підходять для моїх очей. Я дуже вдячна їм за допомогу та індивідуальний підхід!
|
|
| |
VREDna_Я | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я довго шукала місце, де можна підібрати якісні окуляри для дитини. У "Люмосі" мені допомогли обрати ідеальні окуляри для мого сина, враховуючи його вік, особливості зору та активний спосіб життя. Оправи міцні та безпечні, лінзи якісні та стійкі до подряпин. Син дуже задоволений, а я спокійна за його зір.
|
|
| |
Shady_Lady | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я дуже задоволена обслуговуванням у "Люмосі". Персонал ввічливий і уважний, завжди готовий допомогти і відповісти на всі запитання. Вибір оправ і лінз просто величезний, від бюджетних варіантів до преміум-класу. Обов'язково повернуся сюди ще раз і приведу своїх друзів!
|
|
| |
ZabavA | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я рекомендую "Люмос" усім, хто шукає якісні окуляри та професійне обслуговування. Тут ви знайдете все, що потрібно для вашого зору: сучасне обладнання для діагностики, широкий вибір оправ і лінз, досвідчених лікарів і уважний персонал. "Люмос" - це турбота про ваш зір на найвищому рівні!
|
|
| |
KittY | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А можете підказати контактні дані цього центру? Хотілося б записатися на прийом.
|
|
| |
StarryGaze | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Центр розташований на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а, контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
MЭRI | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| "Люмос" - це дійсно чудове місце! Підібрали мені такі стильні окуляри, що всі друзі заздрять! Якість лінз чудова, а обслуговування просто бездоганне. Рекомендую всім!
|
|
| |