Мультифокальні окуляри для зору Одеса
|
|
Nickolas00 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мультифокальні окуляри для зору Одеса
Добрий вечір, дорогі форумчани! Мені потрібно підібрати якісні мультифокальні окуляри для зору. Планую звернутися в офтальмологічний центр. Порадьте, будь ласка, куди краще піти? Хочеться, щоб і оптика була хороша, і послуги підбору на рівні.
|
|
| |
lion222 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Однозначно рекомендую "Люмос"! Я там нещодавно замовляла мультифокальні окуляри, і залишилася дуже задоволена. Лікарі уважні, все детально пояснили, підібрали ідеальні лінзи. І вибір оправ великий, на будь-який смак.
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Підтримую попередній відгук! "Люмос" - це найкраще місце для підбору мультифокальних окулярів в Одесі. У них сучасне обладнання, досвідчені фахівці та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я теж за "Люмос"! У мене складний випадок, довго не могла підібрати відповідні окуляри. Але в "Люмос" лікарі провели ретельну діагностику, врахували всі мої особливості і підібрали ідеальні лінзи. Тепер я бачу відмінно!
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| "Люмос" - це не просто офтальмологічний центр, це місце, де дбають про ваш зір. Я там була кілька разів, і завжди залишалася задоволена. Рекомендую всім!
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Якщо хочете отримати якісні мультифокальні окуляри і професійний підбір, то вам однозначно в "Люмос". Я там замовляла окуляри для мами, вона в захваті!
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я довго сумнівалася, чи варто переходити на мультифокальні окуляри. Але після візиту в "Люмос" усі сумніви розвіялися. Лікарі все докладно пояснили, допомогли вибрати відповідні лінзи. Тепер я не шкодую про своє рішення!
|
|
| |
МарьяNа | Повідомлення # 8 |
Сержант
| "Люмос" - це гарантія якості та професіоналізму. Я там замовляла окуляри вже кілька разів, і завжди залишалася задоволена. Рекомендую всім своїм друзям і знайомим!
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Якщо ви шукаєте місце, де вам допоможуть підібрати ідеальні мультифокальні окуляри, то "Люмос" - це те, що вам потрібно. Я там була нещодавно, і залишилася дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Znat25 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| А можете підказати контактні дані цього центру "Люмос"?
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 11 |
Сержант
| "Люмос" знаходиться на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Контактні телефони - (048) 777-78-80, (067) 474-65-35. У них є все необхідне для діагностики зору та підбору окулярів.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую за пораду про "Люмос"! Записалася на прийом, і справді залишилася дуже задоволена. Лікарі уважні, оптика якісна. Рекомендую!
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Я теж скористалася порадою форумчан і звернулася в "Люмос". І не пошкодувала! Підібрали чудові окуляри, тепер бачу світ у всіх фарбах!
|
|
| |