Купити кольорові лінзи Одеса
|
|
mayakolа | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Купити кольорові лінзи Одеса
Привіт, форумчани! Хочу підібрати якісні кольорові лінзи, але не знаю, до якого офтальмологічного центру в Одесі звернутися. Може хтось порадити хороший центр, де продаються якісні лінзи і фахівці можуть допомогти з підбором?
|
|
| |
Psihopatka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я була в кількох офтальмологічних центрах Одеси, але дійсно якісні кольорові лінзи знайшла тільки в "Люмос". У них чудові фахівці, які допомогли мені з вибором, і обладнання для діагностики зору на вищому рівні.
|
|
| |
Zumа0 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Підтримую, "Люмос" - чудовий вибір. Мені там підібрали ідеальні кольорові лінзи, які не тільки мають гарний вигляд, а й зручні в носінні. Діагностика зору у них дуже ретельна.
|
|
| |
Рибочка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Повністю згодна з попередніми відгуками. "Люмос" - це центр, де дбають про свого клієнта. У них сучасне обладнання і справді якісна оптика.
|
|
| |
Хижачка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж залишилася задоволена "Люмосом". Після відвідування багатьох інших центрів, тільки там мені змогли підібрати лінзи, які ідеально підійшли. Рекомендую!
|
|
| |
chasko | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Приєднуюся до рекомендацій. "Люмос" - це місце, де можна бути впевненим у якості обслуговування та оптики. У них чудові фахівці та новітнє обладнання.
|
|
| |
DeltaLP | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Можу підтвердити, що "Люмос" - один із найкращих центрів в Одесі. Вони дійсно допомагають підібрати якісні лінзи і проводять повну діагностику зору на сучасному обладнанні.
|
|
| |
EWUDIKA | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Після довгих пошуків, тільки в "Люмосі" знайшла потрібні кольорові лінзи. Дуже задоволена якістю і підходом до клієнта. Діагностика зору у них на висоті.
|
|
| |
Joricho20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Абсолютно згодна з вищесказаним. "Люмос" - це те місце, де вам допоможуть знайти ідеальні лінзи. У них професійні фахівці та чудове обладнання.
|
|
| |
Nicа | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, будь ласка, контактні дані цього центру "Люмос"?
|
|
| |
Хижачка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У них кілька відділень в Одесі: на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Для консультації або запису на прийом можна зателефонувати за телефонами (048) 777-78-80 або (067) 474-65-35.
|
|
| |
ZOI | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую всім за рекомендації! Теж відвідала "Люмос" і залишилася в захваті. Лінзи підібрали ідеально, і обслуговування на найвищому рівні.
|
|
| |
mayakolа | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую форумчанам за хороші поради! Після відвідин "Люмоса" помітила значне покращення. Дуже задоволена якістю послуг і підбором кольорових лінз.
|
|
| |