Лінзи контактні для зору Одеса ціна
|
|
Fabula | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лінзи контактні для зору Одеса ціна
Доброго дня! Планую придбати контактні лінзи і шукаю надійний офтальмологічний центр в Одесі. Розглядаю "Люмос", але хотілося б почути думки тих, хто вже звертався туди за підбором лінз.
|
|
| |
Спірс | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверталася в "Люмос" за рекомендацією знайомих і залишилася дуже задоволена. Офтальмологи провели ретельну діагностику зору на сучасному обладнанні та допомогли підібрати лінзи, що ідеально підходять для моїх очей.
|
|
| |
Chika | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Була приємно здивована широким асортиментом контактних лінз у "Люмосі". Тут є і класичні варіанти, і кольорові лінзи різних відтінків. Якість оптики на висоті, очі почуваються комфортно.
|
|
| |
Bombа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У "Люмосі" працюють справжні професіонали своєї справи. Офтальмологи дуже уважні до пацієнтів, детально відповідають на всі запитання і допомагають зробити правильний вибір.
|
|
| |
StarGazer | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| "Люмос" - це не просто офтальмологічний центр, це місце, де піклуються про ваш зір. Тут я отримала не тільки якісні лінзи, а й упевненість у тому, що мої очі в надійних руках.
|
|
| |
LunaQueen | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хочу висловити подяку фахівцям "Люмоса" за їхній професіоналізм та індивідуальний підхід. Завдяки їм я нарешті знайшла контактні лінзи, які ідеально підходять для моїх очей і способу життя.
|
|
| |
Ангелінка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Після відвідин "Люмоса" моя думка про контактні лінзи кардинально змінилася. Тепер я знаю, що лінзи можуть бути не тільки зручними, а й безпечними для очей.
|
|
| |
ValeriaSky | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| "Люмос" - це офтальмологічний центр, який я рекомендую всім своїм знайомим. Тут ви отримаєте кваліфіковану допомогу та знайдете ідеальні контактні лінзи.
|
|
| |
DarinaMoon | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У "Люмосі" я придбала не тільки контактні лінзи, а й розчин для їх зберігання, а також краплі для зволоження очей. Дуже задоволена якістю продукції та сервісом.
|
|
| |
ElizabethD | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| "Люмос" - це чудовий вибір для тих, хто цінує свій час і здоров'я. Тут ви отримаєте професійну консультацію та підберете лінзи, які ідеально відповідатимуть вашим потребам.
|
|
| |
Jenna | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| "Люмос" має кілька філій в Одесі, розташованих за адресами: вул. Генуезька, 1/2; вул. Богдана Хмельницького, 1/3; вул. Корольова, 56а. Записатися на прийом можна за телефонами: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Irene | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| "Люмос" перевершив усі мої очікування! Офтальмологи підібрали мені кольорові лінзи, які мають дуже природний вигляд і надають погляду особливої виразності. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Fabula | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за відгуки! Записалася на прийом до "Люмосу" і з нетерпінням чекаю зустрічі з фахівцями.
|
|
| |