Мультифокальна оптика для зору Одеса
|
|
45Valentina | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мультифокальна оптика для зору Одеса Нещодавно зіткнулася з необхідністю підібрати мультифокальну оптику. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, хто де замовляв? Чула про офтальмологічний центр "Люмос", може, хтось там був? Буду вдячна за будь-які рекомендації!
|
|
| |
Gulnara | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| 45Valentina, я теж довго шукав, де замовити мультифокальну оптику. Обійшов багато центрів, але тільки в "Люмосі" мені запропонували дійсно якісні варіанти. І ціни цілком адекватні.
|
|
| |
Dinara | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У "Люмосі" працюють чудові фахівці. Мені підібрали ідеальну оптику, врахували всі мої побажання й особливості зору.
|
|
| |
ZinaidaZe | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| "Люмос" - це найкраще, що є в Одесі з мультифокальної оптики. У них сучасне обладнання для діагностики, великий вибір лінз і оправ. Дуже задоволений результатом!
|
|
| |
ЛунаСвітлана | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж за "Люмос"! Довго мучилася з підбором оптики, поки не потрапила до них. Тепер бачу відмінно на всіх відстанях.
|
|
| |
Аме_лія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| "Люмос" - це професіонали своєї справи. Вони не просто продають оптику, а дійсно дбають про ваш зір. Рекомендую!
|
|
| |
Віка-торія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У "Люмосі" мені не тільки підібрали чудову оптику, а й дали багато корисних порад щодо догляду за нею. Дуже уважний і грамотний персонал.
|
|
| |
НаталяНе | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Якщо хочете отримати якісну мультифокальну оптику і професійну консультацію, то вам однозначно в "Люмос". У них кілька філій: на Генуезькій 1/2, Богдана Хмельницького 1/3 і Корольова 56а. Телефони для запису: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Кароллінна | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я теж зверталася в "Люмос" і залишилася дуже задоволена. Тепер усім своїм знайомим рекомендую тільки їх.
|
|
| |
Міланушка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| "Люмос" - це гарантія якості та відмінного сервісу. Не пошкодуєте, якщо звернетеся до них.
|
|
| |
Аріель | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я довго сумнівалася, чи варто замовляти мультифокальну оптику, але після відвідин "Люмоса" всі мої сумніви розвіялися. Тепер насолоджуюся чітким зором на будь-яких відстанях.
|
|
| |
Евеліна | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Була в "Люмосі", підібрали мені чудову оптику, все бачу чітко і яскраво. Дуже вдячна всім за рекомендації!
|
|
| |
Аріаночка | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Теж надихнулася вашими відгуками і звернулася в "Люмос". Залишилася дуже задоволена результатом!
|
|
| |