Якісні лінзи для зору Одеса
|
|
Julia | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Якісні лінзи для зору Одеса
Вітаю всіх! Шукаю рекомендації щодо підбору якісних лінз для зору в Одесі. Чула хороші відгуки про центр "Люмос", але хотілося б дізнатися думку інших людей. Хто там підбирав лінзи? Як вам якість лінз і послуг підбору?
|
|
| |
kbg54 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нещодавно відвідала центр "Люмос" для підбору контактних лінз і хочу поділитися своїми враженнями. Залишилася дуже задоволена! Процес підбору лінз був ретельним і професійним. Спочатку мені провели комплексне обстеження зору з використанням сучасного обладнання. Офтальмолог ретельно вивчив усі особливості мого зору та підібрав ідеальні для мене лінзи. Вони комфортні в носінні, не викликають подразнення і забезпечують відмінну видимість.
|
|
| |
Lady_Vodoley | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж хочу порекомендувати центр "Люмос". Фахівці там дуже кваліфіковані й уважні. Мені допомогли не тільки підібрати лінзи, а й навчили правильно за ними доглядати.
|
|
| |
lamiya | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Згодна з усіма попередніми відгуками. "Люмос" - це чудовий центр, де можна підібрати якісні лінзи за доступними цінами.
|
|
| |
Me4tA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я багато років ношу контактні лінзи і перепробувала лінзи різних брендів. Але ті, що підібрали мені в "Люмос", - найкращі. Вони не відчуваються на очах і не викликають жодного дискомфорту.
|
|
| |
TbuLuCyPu | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хочу зазначити, що в "Люмос" дуже приємна атмосфера і ввічливий персонал. Консультація офтальмолога проходить у комфортних умовах, без метушні та поспіху.
|
|
| |
mimo | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна записатися на прийом?
|
|
| |
Lady_Vodoley | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Центр "Люмос" розташований за двома адресами: Генуезька 1/2 і Богдана Хмельницького 1/3. Телефони: (048) 777-78-80, (067) 474-65-35.
|
|
| |
Ninelка | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я теж записалася в "Люмос" після цих відгуків і жодного разу не пошкодувала. Тепер рекомендуватиму цей центр усім своїм знайомим, хто потребує підбору лінз.
|
|
| |
Julia | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Велике спасибі за рекомендації! Обов'язково відвідаю "Люмос".
|
|
| |
olly55 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| І я хочу сказати спасибі за корисну інформацію. Моїм очам уже давно потрібна допомога, а тепер я знаю, куди звернутися.
|
|
| |
Oilo | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже вдячна форумчанам за рекомендації. Записалася в "Люмос" і отримала чудові лінзи. Обстеження і підбір були на вищому рівні. Тепер буду відвідувати тільки цей центр.
|
|
| |
MUMMY | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за ваші відгуки! Записалася в "Люмос" і залишилася задоволена якістю послуг. Лінзи підібрали ідеально, обслуговування чудове. Рекомендую цей центр усім!
|
|
| |